aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΩραία μου «Κυρία» με το... καλημέρα! (video)

Ωραία μου «Κυρία» με το… καλημέρα! (video)

Λένε πως οι πρεμιέρες κρύβουν παγίδες, αλλά αυτό δεν ισχύει για τη Γουβέντους. Η «Γηραιά Κυρία» έβγαλε την υποχρέωση απέναντι στην Κάλιαρι, επικρατώντας με 3-0 στο πρώτο φετινό ματς για την Serie A και έδειξε από την αρχή ότι είναι έτοιμη να διατηρήσει τα κεκτημένα. Η Γιούβε, έβγαζε φωτιές από τη μέση και μπροστά, ενώ όταν κινδύνεψε προσωρινά είχε… Τζίτζι. Τι είχες Γιάννη, τι είχα πάντα δηλαδή.  Η ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, μπήκε φουριόζα στο παιχνίδι και επέβαλε το ρυθμό της από το ξεκίνημα κιόλας. Ο Μάτζουκιτς στο 12’ άνοιξε λογαριασμό για τους «μπιανκονέρι», όταν με ένα σεντερφορίσιο τελείωμα έκανε γκολ την μπαλιά του Λιχστάινερ.

Οι φιλοξενούμενοι, είχαν την ευκαιρία να ισοφαρίσουν στο 39ο λεπτό, αλλά ο Μπουφόν δεν νικιέται ούτε από την άσπρη βούλα. Ο Φαρίας, ανατράπηκε από τον Κιελίνι, ο διαιτητής με τη βοήθεια του video assistant referee έδειξε την άσπρη βούλα, αλλά ο Βραζιλιάνος νικήθηκε από τον Τζίτζι.  Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, ο Πάουλο Ντιμπάλα μέσα από την περιοχή βρήκε δίχτυα και έκανε το 2-0 για την «Μεγάλη Κυρία», ενώ στο 66’ ο Γκονζάλο Ιγκουαίν μετά από πάσα του Άλεξ Σάντρο, έγραψε το τελικό 3-0 για την ομάδα του Τορίνο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ