aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΏρα να (την) χορέψει βαλς!

Ώρα να (την) χορέψει βαλς!

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Δεν χωρεί αμφιβολία πως για την ΑΕΛ το αποψινό πρώτο παιχνίδι κόντρα στην Αούστρια στη- γενέτειρα του βαλς- Βιέννη  θα είναι δύσκολο, όμως οι ποδοσφαιριστές του Μπρούνο Μπαλταζάρ είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα που θα τους επιτρέπει να ελπίζουν σε πρόκριση ενόψει του επαναληπτικού στην Κύπρο.

Οι γαλαζοκίτρινοι γνωρίζουν ποιες θα είναι οι δυσκολίες και ελπίζουν πως θα διατηρήσουν τη συγκέντρωσή τους για να μην κάνουν λάθη που θα τα πληρώσουν. Η ΑΕΛ καλείται να φανεί αντάξια των προσδοκιών των φιλάθλων της και να κάνει ό,τι έκανε και στα τέσσερα προηγούμενα παιχνίδια που έδωσε φέτος στο Γιουρόπα Λιγκ.

Εντάξει, κάποιος θα πει, πως η Αούστρια είναι σαφώς ανώτερη ομάδα από την Προγκρέ και τη Σεντ Τζόζεφς, όμως η ομάδα της Λεμεσού θα μπει στο Στάδιο «Ερνστ Χάπελ» της Βιέννης με στόχο να μη δεχτεί γκολ και να μετουσιώσει σε γκολ κάποιες από τις ευκαιρίες που θα της παρουσιαστούν.

Είναι μεγάλο πλήγμα η απουσία του Μάριου Νικολάου, ενώ θα είναι εκτός ο Μπενίτεθ. Ο Φιντέλις είναι αυτός που θα πάρει φανέλα βασικού στη θέση του αρχηγού. Στη διάθεση του Μπαλταζάρ είναι και οι Τεϊσέιρα, Γουίλερ και Σαβάν, τους οποίους δεν είχε στα προηγούμενα παιχνίδια. Δεν αποκλείεται, πέραν της υποχρεωτικής απουσίας του Νικολάου, να γίνουν άλλες μία ή δύο αλλαγές στο αρχικό σχήμα σε σχέση με τα προηγούμενα ματς. Δεν αποκλείεται να δούμε ένα πιο ευέλικτο σχήμα, με τον Αλντάιρ να παίρνει θέση βασικού στην επίθεση ή και τον Ηλία αντί του Αρουαμπαρένα.

Tο παιχνίδι όπως προαναφέραμε κρύβει δυσκολίες και παγίδες, καθώς η Αούστρια θα επιτεθεί από την αρχή για να επιβάλει το ρυθμό της και να φθάσει στο γκολ. Συνεπώς η άμυνα και η μεσαία γραμμή της ΑΕΛ θα έχουν αρκετή δουλειά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ