aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΏρα ημιτελικών!

Ώρα ημιτελικών!

Η Μαδρίτη και το Μόντε Κάρλο είναι οι δυο πόλεις που συγκεντρώνουν το παγκόσμιο ποδοσφαιρικό ενδιαφέρον το προσεχές διήμερο. Ημιτελικοί Champions League και η αρχή γίνεται την Τρίτη με μία κόντρα που πλέον έχει σημαδέψει την δεύτερη δεκαετία του αιώνα. Οταν στο μέλλον θα μιλούν για τις μεγάλες μάχες των 10’s, σίγουρα το Ρεάλ-Ατλέτικο Μαδρίτης θα κατέχει περίοπτη θέση.

Αντίπαλοι σε δύο τελικούς (2014, 2016) και ενδιάμεσα σε προημιτελική φάση (2015) με τη «βασίλισσα» νικήτρια παντού, η Ατλέτικο αναζητά «εκδίκηση» σ΄αυτή τη διπλή σύγκρουση, πρώτα στο «Μπερναμπέου» και μετά (10/5) στο «Καλντερόν».

Σημαντικό πρόβλημα για τον Ντιέγκο Σιμεόνε η θέση του δεξιού μπακ με τραυματίες τους Χουάνφραν και Βρσάλκο ενώ πρόβλημα αντιμετωπίζει και ο Χιμένεθ. Οσο για τη Ρεάλ, ο Μπέιλ θα είναι απών κι έτσι η ομάδα θα πάρει ξανά τη «Βιταμίνη Ι» όπως γράφουν χαρακτηριστικά οι ισπανικές εφημερίδες, όταν αναφέρονται στον Ισκο!

Την Τετάρτη στο «Λουϊ II» του Μόντε Κάρλο η Μονακό υποδέχεται τη Γιουβέντους. Μεγάλο φαβορί οι Ιταλοί, όμως τα πιτσιρίκια του Λεονάρντο Ζαρντίμ έχουν… τρελάνει κόσμο. Ποιος τολμά να υποτιμήσει τη Μονακό, ειδικά τώρα που η ψυχολογία της είναι στα ύψη καθώς βρίσκεται «αγκαλια» με τον τίτλο της Ligue 1; Μοναδικός απών από τον ημιτελικό θα είναι ο Σάμι Κεντίρα της Γιουβέντους λόγω καρτών.

Το πρόγραμμα:

Τρίτη (21:45)

Ρεάλ-Ατλέτικο (ρεβάνς 10/5)

Τετάρτη (21:45)

Μονακό-Γιουβέντους (ρεβάνς 9/5)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ