aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΏρα για... πόκερ - Αισιοδοξία, αλλά όλα είναι πιθανά

Ώρα για… πόκερ – Αισιοδοξία, αλλά όλα είναι πιθανά

Η καθοριστική ημέρα για το μέλλον του Μίχαλ Γκιουρίς στην Ανόρθωση έφτασε. Το σήριαλ της μετεγγραφής του Σλοβάκου επιθετικού θα τελειώσει εντος της ημέρας, καθώς η ομάδα της Αμμοχώστου θα έχει διαπραγματεύσεις με τη διοίκηση της Όρενμπουργκ.

Οι Ρώσοι εκμεταλλεύονται το γεγονός πως προέκυψε ενδιαφέρον από άλλη ομάδα και ανέβασαν το ποσό πώλησης του 30χρονου φορ, από τις 300 χιλιάδες ευρώ που είχε αρχικά συμφωνηθεί, πέραν του μισού εκατομμυρίου ευρώ.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Ποσό που ξεφεύγει από τα όρια του μπάτζετ

Στην Ανόρθωση ξέρουν πως το συγκεκριμένο ποσό είναι εκτός μπάτζετ, όμως εμφανίζονται αποφασισμένοι να κάνουν την υπέρβαση. Στην ομάδα της Αμμοχώστου εκφράζεται η αισιοδοξόα για ολοκλήρωση της μετεγγραφής, ωστόσο σημαντικό ρόλο θα παιξουν οι προθέσεις της Όρενμπουργκ.

Αν οι Ρώσοι προβάλουν εκ νέου αυξημένες απαιτήσεις όλα τα ενδεχόμενα είναι πιθανά. Πάντως, το μεγαλύτερο χαρτί της Ανόρθωσης είναι η επιθυμία του Γκιουρίς να συνεχίσει στην ομάδα της Αμμοχώστου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ