aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΏρα για… Νάτσο Κάσες

Ώρα για… Νάτσο Κάσες

Μετά το προψεσινό νικηφόρο παιχνίδι με την Κορκ Σίτι (1-0), η ΑΕΚ επέστρεψε χθες στις προπονήσεις. Όσοι παίκτες αγωνίστηκαν έκαναν αποθεραπεία και οι υπόλοιποι προπόνηση. Ο Φλοριάν Τολμές, ο οποίος έγινε αλλαγή στο παιχνίδι είχε δεχθεί αρκετά χτυπήματα και έδειχνε να πονάει λίγο.

Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν ότι δεν έχει κάτι ανησυχητικό. Από εκεί και πέρα ανακοινώθηκε φιλικό με αντίπαλο τον Εθνικό Άχνας. Το παιχνίδι θα γίνει αύριο στο Δασάκι και θα αρχίσει στις 19:00.

Ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ δεν θα χρησιμοποιήσει βασική ενδεκάδα, αλλά θα δώσει χρόνο συμμετοχής σε αναπληρωματικούς. Άλλωστε γι’ αυτό γίνεται το φιλικό, για να μπορέσει ο Βάσκος τεχνικός να δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες οι οποίοι είτε δεν έχουν αγωνιστεί καθόλου, είτε έχουν χρησιμοποιήθηκαν πολύ λίγο. Στο παιχνίδι αναμένεται να πραγματοποιήσει την πρώτη του εμφάνιση ο Νάτσο Κάσες, ενώ μεταξύ άλλων θα αγωνιστούν οι Άντερ Μουρίγιο, Ακοράν Μπαρέρα και ΝικόλαςΕγγλέζου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ