aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΏρα για να τραβήξει φρένο

Ώρα για να τραβήξει φρένο

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Να βάλει επιτέλους ένα τέλος στον αγωνιστικό κατήφορο θα επιδιώξει σήμερα η Ανόρθωση που υποδέχεται τον Άρη και θέλει μόνο τη νίκη. Οι συνεχόμενες αποτυχίες έχουν φέρει την «Κυρία» σε δύσκολη βαθμολογική θέση και το παιχνίδι με τον Άρη κρίνεται πολύ σημαντικό, καθώς σε ενδεχόμενο νέας αποτυχίας θα δημιουργηθούν ακόμη δυσκολότερες καταστάσεις. Γι’ αυτό και άπαντες στην Ανόρθωση θέλουν μόνο τη νίκη για να ανασάνει βαθμολογικά η ομάδα και να βρει τη χαμένη της ψυχολογία.

Ο Ρόνι Λέβι έχει συμπεριλάβει στην αποστολή τον Ρούβεν Ράγιος, ο οποίος χθες ακολούθησε μέρος της προπόνησης αλλά δύσκολα θα είναι στο αρχικό σχήμα. Το σημαντικό για την τεχνική ηγεσία είναι ότι επιστρέφει ο Καρλίτος, ο οποίος θα πάρει φανέλα βασικού. Από εκεί και πέρα, ίσως επιστρέψει και ο Καλντερόν στο αρχικό σχήμα, εκτός κι αν προτιμηθεί στο κέντρο της άμυνας ο Σιβού, σενάριο που συγκεντρώνει λιγότερες πιθανότητες.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Κόπριβετς, δεξιός μπακ ο Γκάμπριελ, αριστερός μπακ ο Ρίος και κεντρικοί αμυντικοί ο Ερέρο μαζί με έναν εκ των Αγιλάρ, Καλντερόν. Για τη μεσαία γραμμή επικρατέστεροι είναι οι Οικονομίδης, Βίκτορ και Σιβού, όπως και στο τελευταίο παιχνίδι. Στα «φτερά» της επίθεσης θα κινούνται οι Καρλίτος και Γκονσάλβες και στην κορυφή ο Καμπρέρα. Σε περίπτωση που ο Σιβού παίξει στην άμυνα τότε ο Πελέ αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού.

Αυτό που ο Λέβι θέλει από τους παίκτες του είναι να αποβάλουν λίγη από την πίεση που έχουν, να αποδώσουν καλύτερα και να επιστρέψουν επιτέλους στις νίκες. Ερωτηματικό αποτελεί η προσέλευση του κόσμου της Ανόρθωσης στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», μιας και επικρατεί μεγάλη απογοήτευση. Τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα έχουν φέρει την «Κυρία» σε δύσκολη θέση και οι φίλοι της έχουν χάσει την πίστη τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ