aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΌπως με τον ΑΠΟΕΛ, αλλά με ουσία

Όπως με τον ΑΠΟΕΛ, αλλά με ουσία

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Χωρίς τον Αντάμοβιτς η ΑΕΛ ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία της για το αυριανό εκτός έδρας ματς με την Νέα Σαλαμίνα. Ο Ντούσαν Κέρκεζ έχει και τη σημερινή προπόνηση για να καταλήξει, εάν δεν το έχει κάνει ήδη, στους ποδοσφαιριστές που θα στηριχθεί η προσπάθεια της ομάδας του στο «Αμμόχωστος». Έχουν ξεπεράσει το πρόβλημά τους οι Βοζίνια και Κάρλος και έχουν πολλές πιθανότητες να βρίσκονται στο αρχικό σχήμα. Εάν καταφέρει η ΑΕΛ να φθάσει στο «διπλό», θα βρεθεί στο σωστό δρόμο, διαφορετικά θα κάνει υποχώρηση.

Οι γαλαζοκίτρινοι θέλουν να συνεχίσουν απ’ εκεί που έμειναν στο παιχνίδι του Σούπερ Καπ, στο οποίο είχαν καλή παρουσία έστω κι αν ηττήθηκαν. Σε μια δύσκολη έδρα και στην κατάσταση που βρίσκεται η αντίπαλος τους, θα χρειαστεί συγκέντρωση, πάθος και ουσία για να πετύχουν τον στόχο τους. Οι Μαέ και Μεντόγιεβιτς έχουν δείξει πως μπορούν να βοηθήσουν. Έχουν αποκτήσει τις απαραίτητες δυνάμεις και παράλληλα έχουν μπει στο πετσί της ομάδας. Δεν αναμένονται σημαντικές αλλαγές στο σχήμα της ΑΕΛ σε σχέση με τον τελευταίο αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ. Ο Κέρκεζ θα διατηρήσει το 4-2-3-1, ενώ είναι πιθανό να πάρουν φανέλα βασικού οι Μηνάς Αντωνίου και Αντρέ Τεϊσέιρα.

Κάποιοι ποδοσφαιριστές το τελευταίο διάστημα παρουσιάζονται ανεβασμένοι, όπως οι Γουήλερ και Αβραάμ. Οι δύο τους έχουν δημιουργήσει ένα πολύ καλό δίδυμο από τα αριστερά, ενώ το ίδιο τείνει να αποδειχθεί και από την άλλη πλευρά, αν ο Νιλς Τεϊσέιρα βρει τον περσινό καλό εαυτό του. Απ’ εκεί και πέρα, ανεβάζει διάρκεια στην απόδοση του και ο Γκαζαριάν. Ο Αρμένιος αγωνίστηκε για εβδομήντα λεπτά στο Σούπερ Καπ, καθώς ήταν επηρεασμένος από την τροφική δηλητηρίαση που υπέστη πριν από δύο εβδομάδες.

Είναι ξεκάθαρο πως, για να μπορέσει να παρουσιαστεί με απαιτήσεις η ΑΕΛ αύριο, θα πρέπει να κινηθεί με ομαδικό πνεύμα και αγωνιστική πειθαρχία. Τα στατιστικά στο σκοράρισμα δεν είναι ενθαρρυντικά (πέτυχε μόνο τρία γκολ), όμως υπάρχουν οι ποδοσφαιριστές που μπορούν να σκοράρουν και να φέρουν σε πέρας την αποστολή της ομάδας τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ