aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΌποιος προλάβει πρόλαβε…

Όποιος προλάβει πρόλαβε…

Θέμα… λεπτών αναμένεται να είναι η προπώληση των εισιτηρίων για τον εκτός έδρας αγώνα της Ανόρθωσης με αντίπαλο την ΑΕΚ. Όπως ανακοινώθηκε, η προπώληση θα αρχίσει σήμερα το μεσημέρι (στις 12:00) μόνο μέσω του διαδικτυακού συστήματος διάθεσης εισιτηρίων anotickets.com. Κι επειδή τα εισιτήρια που θα έχουν στη διάθεσή τους οι οπαδοί της «Κυρίας» είναι μόνο 700, όποιος προλάβει πρόλαβε… Η διοίκηση αποφάσισε όπως παραχωρήσει προς πώληση τα τιμητικά εισιτήρια που της αναλογούν κι έτσι ο αριθμός έφτασε στα 700 περίπου.

Στη σχετική ανακοίνωση σημειώνεται ότι για το συγκεκριμένο παιχνίδι σε σχέση με προηγούμενες περιπτώσεις, θα γίνεται αγορά πραγματικού εισιτηρίου και όχι voucher όπως ίσχυε μέχρι τώρα. Η αγορά εισιτηρίων θα γίνει βάσει σειράς προτεραιότητας, όπως προκύπτει μέσα από τους βαθμούς που ο κάθε φίλαθλος της Ανόρθωσης συγκεντρώνει στην κάρτα προνομίων με την απόκτηση εισιτηρίων διαρκείας και άλλων αγορών στην μπουτίκ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ