aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟπαδοί της Ρέιντζερς έκοψαν το λαιμό φίλου της Σέλτικ!

Οπαδοί της Ρέιντζερς έκοψαν το λαιμό φίλου της Σέλτικ!

Τραγικό τέλος για τον 35χρονο πατέρα τριών παιδιών και οπαδό της Σέλτικ, Καμίλ Χαρίσιν, ο οποίος έπεσε σε ενέδρα θανάτου από τέσσερις οπαδούς της Ρέιντζερς, οι οποίοι τον μαχαίρωσαν μέχρι θανάτου.

Τι κι αν τα γήπεδα είναι κλειστά στον κόσμο λόγω της πανδημίας; Οι ηλίθιοι και, δυστυχώς, πολύ επικίνδυνοι ανεγκέφαλοι κυκλοφορούν ελεύθεροι, μακριά από τα γήπεδα και φτάνουν στο σημείο να αφαιρούν ακόμα και ανθρώπινες ζωές, με «σημαία» την… αγάπη για μια ομάδα και το μίσος για την μεγάλη της αντίπαλο.

Το τραγικό περιστατικό έλαβε χώρα στην Γλασκόβη, λίγες ώρες μετά το κυριακάτικο «Old Firm» μεταξύ Σέλτικ και Ρέιντζερς. Ο Καμίλ Χαρίσιν (φωτό), 35χρονος φίλος της Σέλτικ και πατέρας τριών παιδιών, έπεσε θύμα δολοφονικής επίθεσης από τρεις άνδρες και μια γυναίκα που φορούσαν διακριτικά της Ρέιντζερς και φέρεται να βρίσκονταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Σύμφωνα με αυτήκοο μάρτυρα, ο Χαρίσιν είπε «είμαι φίλαθλος της Σέλτικ, αλλά και τι έγινε;», ενώ στη συνέχεια ακούστηκε θόρυβος και φωνές. Τι είχε συμβεί; Οι τρεις άνδρες και η γυναίκα επιτέθηκαν στον άτυχο φίλαθλο, τον μαχαίρωσαν μέχρι θανάτου, κόβοντας του μάλιστα τον λαιμό με το μαχαίρι, όπως απέδειξε η αστυνομική έρευνα. Φρίκη…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ