aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟπαδοί Στουρμ Γκρατς: Μειωμένο το ενδιαφέρον τους

Οπαδοί Στουρμ Γκρατς: Μειωμένο το ενδιαφέρον τους

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ (ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΑΚ ΣΤΟ ΓΚΡΑΤΣ)

Δεν πιστεύουν πολύ στην ομάδα τους και στην πρόκριση επί της ΑΕΚ, μεγάλη μάζα των οπαδών της Στουρμ Γκρατς, ενόψει του αποψινού αγώνα (20:00 ώρα Κύπρου). Αυτό «πηγάζει» από τις αναφορές κάποιων ανθρώπων που συναντήσαμε στο γήπεδο στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου του προπονητή της «μαύρης θύελλας», Χάικο Βόγκελ, αλλά και από αρκετούς οπαδούς με τους οποίους είχαμε την ευκαιρία να συνομιλήσουμε.

Επίσης, μία κοπέλα η οποία εργάζεται σε ένα κυλικείο κοντά στο γήπεδο, απάντησε πως το ενδιαφέρον του κόσμου είναι πολύ μειωμένο για το αυριανό ματς συγκριτικά με αυτό που είχε πριν από τις αναμετρήσεις με τον Άγιαξ.

Εξ ου και το γεγονός πως οι διοικούντες την Στουρμ Γκρατς θα είναι ευχαριστημένοι εάν ο κόσμος ξεπεράσει τις 10.000-11.000 για ένα ματς το οποίο αν διεξαγόταν πέρυσι, ή πριν από μερικές εβδομάδες, η αυστριακή ομάδα θα μάζευε εύκολα 15.000 οπαδούς τουλάχιστον στο γήπεδό της.

Τα πιο πάνω οφείλονται ασφαλώς, στις άσχημες εμφανίσεις της ομάδας απέναντι στον Άγιαξ, καθώς ο κόσμος δεν είδε τους ποδοσφαιριστές της Στουρμ να παλεύουν τουλάχιστον για κάτι θετικό, ασχέτως αν γνώριζαν πως η ομάδα τους ήταν αουτσάιντερ. Ρόλο, βέβαια, παίζει και το γεγονός πως η αμυντική λειτουργία των «blackies» δεν είναι στα καλύτερά της.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ