aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΌνομα-έκπληξη για τον πάγκο της Ρεάλ!

Όνομα-έκπληξη για τον πάγκο της Ρεάλ!

Το τελευταίο χρονικό διάστημα πολλά ονόματα έχουν «παίξει» για τον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης. Όμως, το πιο… βασικό ακόμη δεν έχει γίνει. Δεν έχει αποχωρήσει ο Ζουλέν Λοπετέγι.

Ωστόσο και αυτό φαίνεται πως είναι θέμα χρόνου. Ο Ισπανός τεχνικός μετράει ώρες. Όπως αναφέρουν τα περισσότερα ισπανικά ΜΜΕ η διοίκηση της «βασίλισσας» πρόκειται να τον απολύσει μετά το ματς με την Μπαρσελόνα στο «Καμπ Νου». Το ερώτημα παραμένει το ίδιο. Ποιος θα είναι εκείνος που θα τον αντικαταστήσει και θα έχει το δύσκολο έργο: να φέρει και πάλι στην κορυφή τους «μερένχες».

Και από το πουθενά για Ρεάλ ο Μαρτίνεθ

Αντόνιο Κόντε, Αρσέν Βενγκέρ, Σολάρι, Γκούτι, είναι μόνο μερικά από τα ονόματα που γράφτηκαν κατά καιρούς για τη Ρεάλ Μαδρίτης. Όμως, έρχεται ακόμη ένα να προστεθεί στη λίστα. Εκείνο του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ. Του ομοσπονδιακού τεχνικού του Βελγίου. Μάλιστα, όχι απλά βρίσκεται στη λίστα αλλά παίζει και πολύ δυνατά όπως γράφει η «Sunday Times». Σε λίγες ώρες θα μάθουμε αν όντως όλα αυτά ισχύουν και αν πρόκειται ο Ισπανός να αναλάβει και τους Μαδριλένους. Για την ώρα βρίσκεται στον πάγκο των Βέλγων, όπου τους χάρισε μία πολύ καλή πορεία στο Μουντιάλ πριν από μερικούς μήνες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ