aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟνειρική Τότεναμ «πάτησε» τη Γιουνάιτεντ! (video)

Ονειρική Τότεναμ «πάτησε» τη Γιουνάιτεντ! (video)

Ούτε στα πιο τρελά όνειρα των οπαδών της η Τότεναμ δεν θα μπορούσε να περάσει με αυτόν τον τρόπο (3-0) από το «Ολντ Τράφορντ». Οι Σπερς όχι μόνο νίκησαν την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αλλά το έκαναν με τόσο εμφατικό τρόπο που ενδεχομένως να προκαλέσει προβλήματα τον Ζοζέ Μουρίνιο και τη θέση του στην άκρη του πάγκου.

Οι κόκκινοι διάβολοι είχαν την πρωτοβουλία από την αρχή του αγώνα ωστόσο λιγοστές από τις ευκαιρίες που δημιούργησαν πραγματικά μέχρι το τέλος του αγώνα απείλησαν την εστία του Γιορίς. Κάτι που αποδεικνύει και το γεγονός ότι μόλις τέσσερις από τις 22 επιθέσεις ήταν προς την εστία. Εάν σε αυτή την εικόνα προσθέσετε και την αφλογιστία του Λουκάκου, ο οποίος ήταν πρωταγωνιστής στις τρεις από αυτές, τότε το τελικό 3-0 υπέρ της Τότεναμ φαίνεται λογικό…

Μέχρι το 26ο λεπτό ο Λουκάκου είχε βρεθεί δύο φορές σε καλή θέση για να σκοράρει αλλά δεν μπόρεσε να το κάνει ακόμη και όταν στο 16ο λεπτό το λάθος του Ρόουζ τον έφερε σε εξαιρετική θέση για να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Η πρώτη καλή στιγμή της Τότεναμ έγινε στο 29ο λεπτό με τον Λούκας Μόουρα να διαμαρτύρεται για πέναλτι, και στο 40ο λεπτό η πρώτη τελική της με σουτ του Έρικσεν. Ωστόσο, στο δεύτερο 45λεπτο όλα άλλαξαν… Στο 50ο λεπτό ο Κέιν με κεφαλιά έκανε το 1-0 εκμεταλλευόμενος κενό στην άμυνα της Γιουνάιτεντ και λίγο αργότερα, (54’) ο Λούκας Μόουρα με σουτ μετά από συρτή σέντρα του Έρικσεν έκανε το 2-0.

Η Γιουνάιτεντ εμφανώς αγχωμένη προσπάθησε να πιέσει για να πετύχει κάποιο γκολ. Χωρίς όμως αποτέλεσμα, καθώς ο Γιορίς ήταν σε εξαιρετική κατάσταση και είπε «οχι» όπου χρειάστηκε. Τελικά, η επισφράγιση μιας μεγάλης νίκης ήρθς στο 85’ με τον Βραζιλιάνο να σκοράρει και πάλι και να ξεσπά σε τρελούς πανηγυρισμούς.


 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ