aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΌμορφη κίνηση από την Ατλέτικο: Τηλεφώνησε σε πάνω από 750 μέλη της που ανήκουν στις...

Όμορφη κίνηση από την Ατλέτικο: Τηλεφώνησε σε πάνω από 750 μέλη της που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες

Μία εκστρατεία ξεκίνησε πριν από λίγες ημέρες η Ατλέτικο Μαδρίτης, προκειμένου να έρθει σε επικοινωνία με τα μέλη της που ανήκουν στις πιο ευπαθείς ομάδες, τις δύσκολες στιγμές που διανύει ο κόσμος λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Για το λόγο αυτό οι «ροχιμπλάνκος» πραγματοποίησαν πάνω από 750 κλήσεις, κάτι που θα συνεχίσουν και τις επόμενες εβδομάδες, σε μέλη του συλλόγου άνω των 75 ετών, για να τους δώσουν δύναμη, χαρά, καθώς και να μάθουν αν χρειάζονται κάποια βοήθεια.

Στις κλήσεις που γίνονται στις πιο ευάλωτες ομάδες της οικογένειας «ροχιμπλάνκα», συνομιλούν για λίγα λεπτά για το μεγάλο πάθος τους, την Ατλέτικο Μαδρίτης. Κάτι που μπορεί επίσης να είναι σημαντικό για άτομα που ζουν μόνα τους και που εκτιμούν ότι διασκεδάζουν για λίγο, ξεχνώντας τις δυσάρεστες σκέψεις.

Όπως ο Χοσέ Ραμόν, ο οποίος έγινε 81 ετών στις 4 Απριλίου, και κλήθηκε την ίδια μέρα για να δεχθεί τις ευχές. Όπως ο Mαριάνο, 88 ετών, ο οποίος είναι χαρούμενος που περνά αυτή την καραντίνα με την επίσης «κολτσονέρα» κυρία Άνχελα, 91 ετών. Οι δυο τους δηλώνουν ότι δεν χάνουν αγώνα της αγαπημένης τους ομάδας στο «Μετροπολιτάνο».

Πολύ όμορφη κίνηση από την Ατλέτικο Μαδρίτης, αναμφίβολα..

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ