aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Σβήνει τη φωτιά για Καρλίτος

Ομόνοια: Σβήνει τη φωτιά για Καρλίτος

Τέλος στα σενάρια που έχουν αναπτυχθεί περί ενδιαφέροντος της Ομόνοιας για απόκτηση του Καρλίτος βάζουν στο «τριφύλλι». Από το «Ηλίας Πούλλος» διαρρέει ότι ο Κάρλος Ντανιέλ Λόπεθ Ουέσκα, γνωστός ως Καρλίτος, δεν βρέθηκε ποτέ στο «στόχαστρο» της ομάδας.

Πληροφορίες τόσο από Κύπρο όσο και από Ελλάδα ήθελαν τους κυπελλούχους Κύπρου να ενδιαφέρονται «ζεστά» για τον Ισπανό επιθετικό, ο οποίος έχει συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό, όμως ψάχνεται στο «παζάρι» καθώς δεν είναι στις αρχικές επιλογές του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ο 32χρονος φορ που θήτευσε στον Άρη Λεμεσού από τον Ιανουάριο του 2015 έως τον Μάη της ίδιας χρονιάς προτάθηκε σε όλες τις μεγάλες ομάδες του νησιού. Προφανώς και έγινε αξιολόγηση της περίπτωσής του, αλλά δεν φαίνεται να προκύπτει πρόσφορο έδαφος για απόκτησή του από την Ομόνοια. Σημειώνουμε πως το κασέ του Καρλίτος στον Παναθηναϊκό είναι στις 450.000 ετησίως. 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ