Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Χωρίς Κακουλλή και Μπάλκοβετς στο «Παπαδόπουλος»

Ομόνοια: Χωρίς Κακουλλή και Μπάλκοβετς στο «Παπαδόπουλος»

Χωρίς τους Ανδρόνικο Κακουλλή και Γιούρε Μπάλκοβετς θα παραταχθεί η Ομόνοια στην αυριανή (8/11, 16:00) εκτός έδρας αναμέτρηση με την Ανόρθωση, στο στάδιο «Αντώνης Παπαδόπουλος», για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Οι πράσινοι ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το ντέρμπι, με τον Χένινγκ Μπεργκ να συμπεριλαμβάνει 21 ποδοσφαιριστές στην αποστολή. Μετά την ευρωπαϊκή ήττα από τη Ναϊμέγκεν, η ομάδα της Λευκωσίας στρέφει την προσοχή της στις εγχώριες υποχρεώσεις, έχοντας ως στόχο την επιστροφή στις επιτυχίες.

Αναλυτικά η αποστολή της Ομόνοιας:

Καμίνσκι, Φαμπιάνο, Μιχαήλ, Κουλιμπαλί, Μοντνόρ, Ακιντόλα, Εβάνδρο, Μάριτς, Μπράουερς, Μαγιαμπέλα, Τάνκοβιτς, Σίμιτς, Οντουμπάτζο, Σάτκα, Βίκτωρος, Ανδρέου, Νεοφύτου, Κωνσταντινίδης, Χριστοφόρου, Ντουβέρν, Ντιόνι.

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ