aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: «Αργεί ο επιθετικός, δεν κοιτάζουμε από ποιο ράφι είναι κάθε παίκτης»

Ομόνοια: «Αργεί ο επιθετικός, δεν κοιτάζουμε από ποιο ράφι είναι κάθε παίκτης»

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας, Ανδρέας Δημητρίου, μίλησε στο Ράδιο Πρώτο για την πορεία του μετεγγραφικού σχεδιασμού και όσα αφορούν την επικαιρότητα της ομάδας της Λευκωσίας:

«Ο προγραμματισμός μας προχωρά καλύτερα απ’ ό,τι περιμέναμε. Κλείσαμε τις θέσεις τις οποίες θέλαμε να κλείσουμε νωρίς για να μπούμε στην προετοιμασία με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες. Αυτό μας αφήνει ικανοποίηση. Πλέον απομένουν άλλες 3-4 μετεγγραφές για να ολοκληρωθεί ο προγραμματισμός, αφήνοντας πάντα ένα ανοιχτό παράθυρο, αφού είναι πιθανό να συμβούν πράγματα που δεν τα σχεδιάζεις προηγουμένως.

Το μοντέλο με το οποίο λειτουργούμε προβλέπει ότι ο προπονητής θα έχει τον τελευταίο λόγο για τους παίκτες που έρχονται και φεύγουν. Προηγουμένως όμως γίνεται μία αξιολόγηση από το τμήμα σκάουτινγκ, υπάρχει πλήρης εικόνα για τον παίκτη. Η τελευταία μας μεταγραφή ο Μπάρκερ, είχε αξιολογηθεί θετικά και μάλιστα είχε υποβληθεί πρόταση γι’ αυτόν το 2019, όμως πήγε στη Ρέιντζερς. Τώρα με την παρουσία του Λένον έγινε εφικτό να γίνει αυτή η μετεγγραφή. Για τις θέσεις δεν μπορούμε να πούμε ακριβώς που θα ενισχυθούμε, προτιμούμε να μην τα συζητάμε δημόσια. Η μετεγγραφή του επιθετικού ίσως πάρει τον περισσότερο χρόνο για να ολοκληρωθεί και αυτό είναι καλό να το γνωρίζει ο κόσμος. Οι παίκτες που αποκτήσαμε είναι στο επίπεδο που χρειάζεται η Ομόνοια, ψάχνουμε την ουσία και όχι από ποιο ράφι είναι ο κάθε παίκτης, δεν είναι ο μισθός του… Θέλουμε να είμαστε προσεχτικοί και να πετύχουμε στις επιλογές μας».

Για Λοβέρα: «Δεν σχολιάζουμε περιπτώσεις παικτών ξεχωριστά, δεν υπάρχει λόγος αυτή τη στιγμή. Όταν προχωρήσει ο μετεγγραφικός μας σχεδιασμός θα τα πούμε. Περιμένουμε με ανυπομονησία τη νέα σεζόν, υπάρχουν πολλές προκλήσεις. Θέλουμε να συνεχίσουμε την εξέλιξη μας. Να προχωρήσουμε στην Ευρώπη, να βελτιώσουμε τη βαθμολογία μας και να διεκδικούμε όλους τους εγχώριους τίτλους μέχρι τέλους. Σταθερή και ανταγωνιστική ομάδα».

Για τα διαρκείας: «Ο κόσμος επέστρεψε μαζικά στο γήπεδο, είχαμε διαδοχικά sold out, αυτή η τάση αποτυπώνεται και στη διάθεση των διαρκείας. Πάμε για αρκετά μεγάλο αριθμό. Μέχρι τις 16 Ιουλίου οι περσινοί κάτοχοι μπορούν ν’ ανανεώσουν. Με την κάρτα privilege έχουν πολλά οφέλη. Ξεπεράσαμε τις 4.000 σε λιγότερο από ένα μήνα, θεωρούμε ότι είναι ένα πετυχημένο σχέδιο που έχει πολλά να δώσει στον κόσμο».

Για τα φιλικά με Χάποελ και ΑΕΚ Αθηνών: «Αυτό με την ΑΕΚ είναι μετά την επιστροφή της ομάδας από την Πολωνία, θα είναι ένα δυνατό τεστ πριν το σούπερ καπ και το ευρωπαϊκό. Θα είμαστε σε καλό βαθμό ετοιμότητας μέχρι την Ευρώπη».

Για τα βελτιωτικά έργα στο «Ηλίας Πούλλος»: «Γίνονται τελικές μελέτες σε διάφορους τομείς, είμαστε σε επαφή με τον ΚΟΑ για να υποβάλουμε την αίτηση μας για τις χορηγίες και σε συνεννόηση πάντα με το σωματείο. Δεν είναι ένα έργο που θα ξεκινήσει τους επόμενους μήνες, θα πάρει περισσότερο χρόνο. Θα είναι σημείο αναφοράς για την Ομόνοια, το επίπεδο, ευελπιστούμε να ολοκληρωθεί το έργο όσο πιο σύντομα γίνεται».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ