aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟμάδα ατόμων το ψάχνει για νέο Δ.Σ. στην Ανόρθωση

Ομάδα ατόμων το ψάχνει για νέο Δ.Σ. στην Ανόρθωση

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Εντείνονται όπως φαίνεται οι διεργασίες και οι επαφές που γίνονται τα τελευταία 24ωρα για τον καταρτισμό μιας νέας διοίκησης για να αναλάβει την εταιρεία. Μια ομάδα αποτελούμενη από φίλους της Ανόρθωσης, χωρίς ιδιαίτερη τριβή στα διοικητικά του συλλόγου, φέρεται να κάνει προσπάθειες για να δημιουργήσει διοικητικό σχήμα και να υποβάλει υποψηφιότητα.

Επίσημα επιβεβαιώνεται η πιο πάνω προσπάθεια που γίνεται από κάποια άτομα, όμως για την ώρα δεν υπάρχει κάτι δεδομένο ώστε να μπορεί κανείς να μιλήσει ξεκάθαρα για την επόμενη μέρα. Το γεγονός ότι υπάρχει πρόθεση από κάποιους να βγουν μπροστά και να οδηγήσουν την ομάδα μέχρι το Μάιο σε ήρεμα νερά είναι κάτι θετικό και αισιόδοξο.

Το θέμα είναι τα όποια άτομα αναλάβουν να έχουν και κάποια οικονομική επιφάνεια για να μπορέσουν να βοηθήσουν τον σύλλογο να αντεπεξέλθει στις υποχρεώσεις του. Η Ανόρθωση χρειάζεται 1,2 εκατ. ευρώ για να μπορέσει να καλύψει οικονομικές υποχρεώσεις που έχουν μείνει πίσω.

Χθες βράδυ, το Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου συνεδρίασε για να εξετάσει όλα όσα αφορούν τα διοικητικά και την επόμενη μέρα. Ο πρόεδρος του σωματείου Χαράλαμπος Μανώλη κάνει ό,τι μπορεί για να βρεθούν τα κατάλληλα άτομα για να αναλάβουν τη διοίκηση της εταιρείας μιας και πλέον δεν υπάρχουν περιθώρια για να χαθεί άλλος χρόνος.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι την παραίτηση του Τάσου Ανδρέου πολλοί δεν την περίμεναν. Μια εξέλιξη που έφερε κάποια νέα δεδομένα. Την Παρασκευή θυμίζουμε ότι έχει συγκληθεί γενική συνέλευση του σωματείου, ενώ τη Δευτέρα είναι προγραμματισμένη αυτή της εταιρείας. Δυο εξαιρετικά σημαντικές συνελεύσεις οι οποίες θα καθορίσουν σε μεγάλο βαθμό τις εξελίξεις στα διοικητικά δρώμενα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ