aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟμάδα από την τρίτη κατηγορία της Ιταλίας θέλει τον Μπαλοτέλι!

Ομάδα από την τρίτη κατηγορία της Ιταλίας θέλει τον Μπαλοτέλι!

Η Κόμο, ομάδα της τρίτης κατηγορίας της Serie C, επιθυμεί να κάνει την μεγάλη έκπληξη και να εντάξει στο δυναμικό της, τον Μάριο Μπαλοτέλι.

Ο Μάριο Μπαλοτέλι, όπως όλα δείχνουν, θα αποτελέσει παρελθόν στο τέλος της φετινής σεζόν.

Οπως αναφέρει το ιταλικό «Sky Sport», ο άλλοτε επιθετικός των Ίντερ, Μίλαν, Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι, βρίσκεται στο στόχαστρο ομάδας της Serie C και συγκεκριμένα της Κόμο. Μάλιστα, όπως τονίζει το εν λόγω δημοσίευμα, ο σύλλογος της τρίτης κατηγορίας της Ιταλίας, έχει ξεκινήσει ήδη τις συζητήσεις, με τον 29χρονο επιθετικό προκειμένου να τον πείσει να ενταχθεί στο ρόστερ.

Οσον αφορά τις οικονομικές απολαβές του Μπαλοτέλι, οι Ινδονήσιοι ιδιοκτήτες, είναι διατεθειμένοι να καλύψουν όλα όσα απαιτεί ο έμπειρος επιθετικός. Ωστόσο, ο παίκτης δεν φαίνεται πως είναι ιδιαίτερα «ζεστός», για την μετακίνηση του σε ομάδα της Serie C, μιας και επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του, σε κάποιον σύλλογο που να αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ