aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΟλυμπιακός Π.: Η προτεραιότητα του Παγιέ και το ζητούμενο των Ερυθρόλευκων

Ολυμπιακός Π.: Η προτεραιότητα του Παγιέ και το ζητούμενο των Ερυθρόλευκων

Ντιμιτρί Παγιέ. Στα 36 του είναι ένας μεσοεπιθετικός με σούπερ ταλέντο που έχει πίσω του 326 ματς με τη Μαρσέιγ με 78 γκολ και 95 ασίστ. Παίκτης με θητεία και στην Αγγλία με τη Γουέστ Χαμ και που έχει επίσης αγωνιστεί σε Ναντ, Λιλ και Σεντ Ετιέν.

Οι Γάλλοι μέσω της Equipe έβαλαν τον Ολυμπιακό στην εξίσωση για τον έμπειρο μεσοεπιθετικό, που έχει υπάρξει διεθνής με τη Γαλλία φυσικά. Ωστόσο οι γαλλικές πηγές και πηγές του Onze σημειώνουν πως ο Παγιέ δεν έχει προτεραιότητά του την Ελλάδα ή… εξωτικούς προορισμούς σε στιλ αραβικών ομάδων. Ο Παγιέ που ήταν και αρχηγός των Μαρσεγιέζων έχει ακόμα συμβόλαιο σε ισχύ (και με πολύ μεγάλο κασέ) και στη Γαλλία το αφήνουν ανοιχτό να συνεχίσει στη Μαρσέιγ.

Τώρα σε σχέση με τον Ολυμπιακό είναι δύο τα ενδιαφέροντα στοιχεία. Πρώτον παραδοσιακά τον ελκύουν τέτοια ονόματα και τέτοιοι ποιοτικοί παίκτες και με τη γαλλική αγορά πάντα έχει καλή σύνδεση το club.

Όμως υπάρχει και ένα 2ο στοιχείο. Πως το ζητούμενο των Ερυθρόλευκων φέτος είναι να ρίξουν τον μέσο όρο ηλικίας τους και του ρόστερ φυσικά γενικότερα. Έτσι για να συμβεί αυτό η στόχευση στα μεταγραφικά θα στραφεί αλλού. Σε παίκτες με την ηλικία του Ινμπόμ Χουάνγκ για παράδειγμα και όχι με εκείνη του Παγιέ και ενώ τη χρονιά που μας πέρασε υπήρξαν και τα παραδείγματα των Μαρσέλο και Χάμες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ