aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟλυμπιακός: Οι 3+1 προσθήκες και η ΑΕΚ

Ολυμπιακός: Οι 3+1 προσθήκες και η ΑΕΚ

Σε τρεις προσθήκες θα προχωρήσει ο Ολυμπιακός στην τρέχουσα μετεγγραφική περίοδο, με την προοπτική να γίνει και τέταρτη εάν προκύψει ανάγκη μέσω των εμφανίσεων κατά τις επόμενες δύο εβδομάδες. Θα αποκτηθεί τερματοφύλακας, με τον Μάρκο Βελλίδη να συνεχίζει τα δοκιμαστικά. Προτεραιότητα, αποτελεί επίσης η προσθήκη στο ρόστερ κεντρικού αμυντικού, καθώς ο Ουσμάν Σιντιμπέ, όπως όλα δείχνουν, θα συνεχίσει στη Γαλλία και συγκεκριμένα στη Ρεντ Σταρ του Παρισιού.

Από εκεί και πέρα, οι μαυροπράσινοι αξιολογούν και ακραίους επιθετικούς, αλλά και μέσους. Σε μία εκ των δύο θέσεων θα προστεθεί ποδοσφαιριστής στο έμψυχο δυναμικό. Όπως προαναφέραμε, δεν αποκλείεται να προκύψουν άλλη μία προσθήκη, χωρίς όμως να έχει ξεκαθαρίσει κάτι επί της παρούσης. Βλέπετε, ορισμένοι ποδοσφαιριστές αποδείχθηκαν επιρρεπείς στους τραυματισμούς, χωρίς με αυτό να σημαίνει κάτι στο παρόν στάδιο.

Εν τω μεταξύ, η προετοιμασία του Ολυμπιακού ενόψει του αυριανού δύσκολου εκτός έδρας αγώνα με την ΑΕΚ μπήκε στην τελική ευθεία. Ο Πάμπος Χριστοδούλου αξιολογεί την κατάσταση των παικτών του και καταλήγει στο αρχικό σχήμα. Σε διάστημα οκτώ ημερών, από τις 4 έως τις 12 Ιανουαρίου, οι μαυροπράσινοι θα τα πουν με την ΑΕΚ (ΑΕΚ Αρένα), τον ΑΠΟΕΛ (ΓΣΠ) και τον Απόλλων (Μακάρειο).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ