aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΟλυμπιακός: Ανακοίνωσε αμυντικό με πλούσιες παραστάσεις από τη Λα Λίγκα

Ολυμπιακός: Ανακοίνωσε αμυντικό με πλούσιες παραστάσεις από τη Λα Λίγκα

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Ενέκο Μπόβεδα. Πρόκειται για 32χρονο Ισπανό αμυντικό με πλούσιες παραστάσεις από το πρωτάθλημα Α’ Κατηγορίας της πατρίδας του. Πέρασε άλλωστε το μεγαλύτερο διάστημα της καριέρας του στην Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Όπως ανακοίνωσαν οι μαυροπράσινοι, η συμφωνίας των δύο πλευρών είναι διάρκειας ενός χρόνου:

«Ο Ολυμπιακός Λευκωσίας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον 32χρονο Ισπανό αμυντικό Eneko Boveda Altube, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για 1 χρόνο.

Ο Eneko έχει μια πλούσια καριέρα στα γήπεδα της Ισπανίας με τα χρώματα των Athletic Bilbao, Eibar και Deportivo La Coruna.

Συγκεκριμένα ξεκίνησε τη ποδοσφαιρική του καριέρα στην Basconia το 2006 και μέχρι το 2008 κατέγραψε 44 συμμετοχές.

Στη συνέχεια αγωνίστηκε σε 59 αγώνες μέ την δεύτερη ομάδα της Athletic Bilbao μέχρι το 2011, ενώ μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα αγωνίστηκε και σε 3 αγώνες κυπέλλου με την πρώτη ομάδα. Ακολούθως αγωνίστηκε στην Eibar για 4 χρόνια με την οποία κατέγραψε 129 συμμετοχές, σημειώνοντας 5 γκολ και 8 assists.

Το 2015 επέστρεψε στην Athletic Bilbao καταγράφοντας 68 συμμετοχές (2 assists) σε πρωτάθλημα, κύπελλο και ομίλους του Europa League. Από το 2018 μέχρι και την περσινή περίοδο αγωνιζόταν στην ομάδα της Deportivo La Coruna καταγράφοντας 83 συμμετοχές με 2 γκολ και 5 assists.

Καλωσορίζουμε τον Eneko Boveda Altube στη μεγάλη οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και του ευχόμαστε Υγεία, Δύναμη και κάθε Επιτυχία με τη φανέλα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΑΣ!».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ