aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟλυμπιακός, ΑΕΚ, Σλόβαν για Κωστή και η απόφαση/θέση της Νέας Σαλαμίνας

Ολυμπιακός, ΑΕΚ, Σλόβαν για Κωστή και η απόφαση/θέση της Νέας Σαλαμίνας

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Πρόταση από Ολυμπιακό Πειραιώς, ΑΕΚ Αθηνών και Σλόβαν Μπρατισλάβας δέχθηκε -όπως διέρρευσε- η διοίκηση της Νέας Σαλαμίνας για τον ποδοσφαιριστή της ομάδας της Αμμοχώστου, Ιωάννη Κωστή.

Ο 19χρονος μέσος, αποτελεί ίσως το μεγαλύτερο αγωνιστικό περιουσιακό στοιχείο της Σαλαμίνας τη δεδομένη στιγμή, η εξέλιξή του κατά τα τελευταία δύο χρόνια είναι μεγάλη και η πώλησή του σε άλλο σύλλογο, δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα για τις ενδιαφερόμενες ομάδες, καθότι η προσφυγική ομάδα αξιώνει ένα μεγάλο ποσό.

Η θέση της Νέας Σαλαμίνας διά στόματος του εκπροσώπου Τύπου της ομάδας Δημήτρη Λάζου, με τον οποίο επικοινωνήσαμε, είναι πως επιβεβαιώνεται το γεγονός ότι υπάρχει ενδιαφέρον από τρεις ομάδες του εξωτερικού (σ.σ. δεν επιβεβαίωσε, ούτε διέψευσε ποιες είναι αυτές) και ότι η απόφαση της διοίκησης είναι να κρατήσει για τη νέα σεζόν τον ποδοσφαιριστή, διότι πρόκειται για μία πολύ σημαντική μονάδα.

Από εκεί και πέρα, όπως μας ελέχθη «θα αξιολογηθούν οι προτάσεις, σεβόμενοι τα “θέλω” και τις επιθυμίες του νεαρού ταλαντούχου παίκτη και προστατεύοντας τα οικονομικά συμφέροντα του σωματείου».

Ο Κωστή ανανέωσε το συμβόλαιό του τον περασμένο Ιούνιο και αυτό πλέον έχει διάρκεια τριών ετών. Είναι προϊόν της ακαδημίας της Νέας Σαλαμίνας και την σεζόν που μας πέρασε αγωνίστηκε σε 26 ματς, πετυχαίνοντας 1 γκολ.

Καταληκτικά να αναφέρουμε ότι σύμφωνα με δικές μας πληροφορίες, δεν αποκλείεται να γίνουν κάποιες επαφές με τις ενδιαφερόμενες ομάδες, ειδικά με αυτήν ή αυτές που θα προσφέρουν τα περισσότερα χρήματα, ούτως ώστε να δημιουργηθεί μια καλή επαφή για ενδεχόμενη συμφωνία στο μέλλον. Δεν αποκλείεται μάλιστα, να προκύψουν κι άλλες ενδιαφερόμενες ομάδες για τον Κωστή μελλοντικά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ