aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Ολοκληρώθηκαν οι αποδεσμεύσεις, δεν υπάρχει θέμα Ρομπέρζ»

«Ολοκληρώθηκαν οι αποδεσμεύσεις, δεν υπάρχει θέμα Ρομπέρζ»

Ο Φανούριος Κωνσταντίνου μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και αναφέρθηκε σε όλα όσα αφορούν το ρεπορτάζ του Απόλλωνα. Συγκεκριμένα, ο εκπρόσωπος Τύπου των γαλάζιων μίλησε για τις πολλές αλλαγές στο ρόστερ, τόνισε ότι δεν υπάρχει θέμα Βαλεντίν Ρομπέρζ και προανήγγειλε μετεγγραφές.

Διαβάστε αναλυτικά όλα όσα ανέφερε:

Για τις αλλαγές στο ρόστερ: «Επτά, υπολογίζουμε και την φυγή του Μάγκλιτσα τον περασμένο Ιανουάριο είναι οκτώ ποδοσφαιριστές. Στο παρών στάδιο έχει ολοκληρωθεί ο χώρος των αποδεσμεύσεων. Ο Ρομπέρζ έχει συμβόλαιο μέχρι το 2022».

Για τον Ρομπέρζ: «Στο ποδόσφαιρο και στην ζωή μιλάς με δεδομένο. Ο ποδοσφαιριστής έχει συμβόλαιο μέχρι το 2022 με την ομάδα μας, δεν υπάρχει πιο δεδομένο για εμάς. Δεν είμαστε πρωτάρηδες σε ότι αφορά στον σχεδιασμό ομάδων. Γνωρίζουν οι άνθρωποι του προγραμματισμού, εμείς οι ίδιοι έχουμε αντιληφθεί τα λάθη μας. Πρέπει να ελαχιστοποιήσουμε την κάθε πιθανότητα. Το θέμα Ρομπέρζ δεν υπάρχει».

Για τις μετεγγραφές: «Επιστρέφουν ήδη οι δανεικοί μας και προχωρούμε με το ρόστερ. Ψάχνουμε τερματοφύλακες, μπακ, πλάγιους, επιθετικούς και στο κέντρο. Είναι μεγάλη η λίστα. Μιλάμε για 10-11 ποδοσφαιριστές. Έχουμε ένα ωρολογιακό μήνα για να εκπληρώσουμε το πλάνο που έχουμε στο μυαλό μας. Ξέρουμε τι γίνεται γι’ αυτό και αποδεσμεύσαμε τόσο νωρίς τους ποδοσφαιριστές. Υπάρχουν ήδη προχωρημένες συζητήσεις, αλλά δεν υπάρχει ούτε και μια υπογραφή».

Για τον Καρώ: «Δεν έχει έρθει καμία πρόταση για τον Καρώ. Υποθετικά δεν μπορώ να απαντήσω αν έρθει πρόταση, δεν μπορούμε να μιλάμε υποθετικά. Ο ποδοσφαιριστής έκανε καλή σεζόν και επιστρέφει».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ