aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαOλοκληρώνεται του Αρτούρ στην Μπαρσελόνα

Oλοκληρώνεται του Αρτούρ στην Μπαρσελόνα

Την φανέλα της Μπαρτσελόνα θα φορά, οριστικά, από το καλοκαίρι ο Αρτούρ. Σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ, η ομάδα της Βαρκελώνης έχει έρθει σε κατ’ αρχήν συμφωνία με την Γκρέμιο για την απόκτηση του διεθνή μέσου, ο οποίος προορίζεται για να καλύψει τη θέση του Αντρές Ινιέστα, όταν ο τελευταίος αποχωρήσει από τα γήπεδα. Αντιπροσωπεία της διοίκησης της Μπάρτσα συναντήθηκε με αυτήν της Γκρέμιο στο Πόρτο Αλέγκρε και ουσιαστικά έδωσαν τα χέρια για την αγορά του 21χρονου μέσου έναντι 30 εκατομμυρίων ευρώ συν άλλων 10 εκατομμύρια υπό τη μορφή μπόνους. Απομένει να ρυθμιστούν κάποιες λεπτομέρειες για να μετακομίσει από το καλοκαίρι στην Μπαρσελόνα.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι ειδικοί αναλυτές του ποδοσφαίρου θεωρούν πως ο Αρτούρ μπορεί στο μέλλον να κάνει σπουδαία καριέρα στα ισπανικά και ευρωπαϊκά γήπεδα. Γεννημένος στις 12 Αυγούστου του 1996 στην Γκοϊάνια, ο Αρτούρ Μέλο εντάχθηκε από μικρός στα τμήματα υποδομής της Γκρέμιο και έφθασε πριν από ένα χρόνο στην πρώτη ομάδα. Στα 21 του, ο βραχύσωμος Βραζιλιάνος χαφ έχει γίνει ηγέτης στη μεσαία γραμμή της ομάδας του και έχει τραβήξει αρκετά ευρωπαϊκά μάτια πάνω του, με την Μπαρσελόνα να είναι όμως η μοναδική που έχει μπει σε διαδικασία διαπραγματεύσεων και να ετοιμάζεται μάλιστα να «κλείσει» τον ποδοσφαιριστή, που αγωνιστικά θυμίζει το στιλ των Τσάβι και Ινιέστα, χωρίς βέβαια να γίνεται ποιοτική σύγκριση μεταξύ τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ