aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Όλοι το αξίζουν» (MVP Stoiximan.gr ο Σιέλης)

«Όλοι το αξίζουν» (MVP Stoiximan.gr ο Σιέλης)

O MVP της αγωνιστικής από την Stoiximan.gr, αναδείχθηκε ο Βαλεντίνος Σιέλης και μάλιστα για δεύτερη φορά φέτος. Ο δυναμικός μπακ είχε εξαιρετική παρουσία κόντρα στον ΑΠΟΕΛ τον οποίο η ΑΕΛ κέρδισε με 1-0 και δικαιολογημένα πήρε το βραβείο.

«Είναι μεγάλη μου τιμή να βρίσκομαι ακόμη μια φορά εδώ θέλω να ευχαριστήσω όλους μου τους συμπαίκτες γιατί χωρίς αυτούς δεν θα ήμουν σήμερα ο MVP του ντέρμπι. Για μένα πιστεύω ότι όλοι οι παίκτες που αγωνίστηκαν κόντρα στον ΑΠΟΕΛ αξίζουν να ήταν εδώ», ανέφερε ο Κύπριος στόπερ.

Όσον αφορά στο προσεχές ντέρμπι με την Ομόνοια: «Είναι ένας αγώνας μεγάλης σημασίας για μας. Στόχος μας θα είναι να είμαστε σοβαροί, να δώσουμε το εκατό τοις εκατό και στο τέλος του αγώνα, όλοι μαζί να δούμε τι πήραμε από το παιχνίδι».

Σχετικά με τον κόσμο της ΑΕΛ, κατέληξε: «Να τους ευχαριστήσουμε που ήταν μαζί μας στο προηγούμενο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ, χωρίς αυτούς δεν μπορούσαμε να κερδίσουμε και ευχόμαστε να δώσουν βροντερό παρών και με την Ομόνοια και εμείς ευχόμαστε να τους κάνουμε χαρούμενους και ευτυχισμένους».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ