aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΌλοι θέλουν τον Νταχούντ!

Όλοι θέλουν τον Νταχούντ!

Μεγάλοι ευρωπαϊκοί σύλλογοι έχουν στο «στόχαστρο» τον ποδοσφαιριστή της Γκλάντμπαχ Μαχμούντ Νταχούντ, για την απόκτηση του οποίου αναμένεται να στηθεί μία πραγματική δημοπρασία.

Ο Γερμανός μέσος με Ιρανική καταγωγή, έχει προσελκύσει με τις εμφανίσεις του το ενδιαφέρον σπουδαίων κλαμπ της Ευρώπης, με τη Γιουβέντους όμως να είναι ένα τουλάχιστον ένα βήμα πιο μπροστά, έχοντας ήδη έτοιμη μία πρόταση ύψους 15 εκατομμυρίων ευρώ.

Η κίνηση αυτή των «μπιανκονέρι» θα λειτουργήσει ως «αφύπνιση» για τους συλλόγους της Πρέμιερ, αφού Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι παρακολουθούν τον παίκτη με άνθρωπό τους να βρίσκεται στο γήπεδο της Γκλάντμπαχ κάθε φορά που η ομάδα αγωνίζεται εντός έδρας.

Ο Μαχμουντ Νταχούντ είναι 21 ετών, γεννημένος την 1η Ιανουαρίου του 1996, έχει ύψος 1,77 και αγωνίζεται ως κεντρικός μέσος. Ανήκει στην Μπορούσια του Μένχενγκλαντμπαχ από το καλοκαίρι του 2013, με τη φανέλα της οποίας διακρίνεται, με το συμβόλαιό του να ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2018, ενώ είναι διεθνής με όλες τις «μικρές» εθνικές ομάδες της Γερμανίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ