aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΌλοι λένε «ο Κετσπάγια ξέρει!»

Όλοι λένε «ο Κετσπάγια ξέρει!»

ΤΟΥ ΙΑΚΩΒΟΥ ΚΑΚΟΥΡΗ

Η Ανόρθωση απογοήτευσε στο «Στέλιος Κυριακίδης». Δεν ήταν μόνο η ήττα στη λεγόμενη πρόβα τζενεράλε, αλλά και η κακή εμφάνιση των κυανόλευκων στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης. Σε καμιά περίπτωση δεν έδειξαν ότι είναι έτοιμοι να μπουν με αξιώσεις στη μάχη του πρωταθλήματος. Το μόνο που αξίζει να κρατήσουν οι οπαδοί της «Κυρίας» είναι οι καθησυχαστικές δηλώσεις του Τιμούρ Κετσπάγια. Κι εφόσον στην παρούσα φάση όλοι λένε με ένα στόμα «ο Κετσπάγια ξέρει!», κάνουν υπομονή κι ετοιμάζονται για την πρεμιέρα, την ερχόμενη Κυριακή κόντρα στην ΑΕΛ στο Τσίρειο.  

Ο τεχνικός της «Κυρίας» πριν την αναμέτρηση επιβεβαίωσε ότι ο στόχος στη νέα περίοδο δεν μπορεί να είναι τίποτε άλλο από την κατάκτηση του τίτλου και μετά την αναμέτρηση εξέφρασε τη σιγουριά ότι η ομάδα του θα είναι έτοιμη: «Είχαμε θετικά και αρνητικά στοιχεία και πρέπει να τα διορθώσουμε. Δεν γίνεται να δεχόμαστε τέτοια εύκολα γκολ. Δεν μπορούμε να πούμε πως θα είμαστε 100% έτοιμοι, όπως και καμία ομάδα. Θα κάνουμε ό,τι πρέπει να ελπίζουμε πως η ομάδα θα παρουσιαστεί όπως θέλουμε όλοι μας. Είμαστε μια χαρά. Πιστεύω πως είχαμε καλή προετοιμασία και περιμένουμε το πρωτάθλημα».

Ο Τιμούρ Κετσπάγια δεν φαίνεται να πολυαγχώνεται για τον τρόπο παιχνιδιού της «Κυρίας»: «Προσπαθούμε να παίξουμε με πολλούς τρόπους. Δεν είναι θέμα να καταλήξουμε. Θα χρειαστούμε όλα τα συστήματα και πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Δημιουργήσαμε φάσεις στο δεύτερο  ημίχρονο, αλλά πρέπει να βελτιωθούμε και να μην δεχόμαστε τέτοια γκολ».

Είναι αλήθεια, ότι πριν το φιλικό με την Πάφο, το μεγάλο πρόβλημα των κυανόλευκων ήταν η αξιοποίηση των ευκαιριών. Στο «Στέλιος Κυριακίδης» εμφανίστηκαν έντονα τα σημάδια των ανασταλτικών αδυναμιών. Δέχθηκαν δύο σχετικά εύκολα γκολ, ενώ μπορούσαν να δεχθούν άλλα τόσα στις ευκαιρίες των γηπεδούχων.

Ο Γεωργιανός δεν παραλείπει να επαναλαμβάνει ότι είναι ικανοποιημένος από τους παίκτες του. Σε βαθμό που ενδεχομένως να βλέπει κάποια πράγματα, τα οποία δεν μπορεί να τα δει ο απλός φίλαθλος στην εξέδρα: «Τα παιδιά δουλεύουν πολύ καλά, είμαστε ευχαριστημένοι. Παιδιά που έμειναν και ήρθαν έχουν πολύ καλή συνεργασία και αυτό μας χαροποιεί. Ελπίζουμε ότι με τις τελευταίες προσθήκες θα βοηθηθούμε ώστε να πετύχουμε τον στόχο μας. Στόχος είναι ο τίτλος, δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο. Για να πετύχεις αυτό χρειάζεσαι κι άλλα πράγματα, όμως εμείς προσπαθούμε για να βρούμε τον τρόπο, και τους ανθρώπους που χρειαζόμαστε. Ο δρόμος είναι μακρύς και ελπίζουμε ότι θα έχουμε τις πιθανότητές μας να το πετύχουμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ