aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟλλανδία: Η ανακοίνωση της ομοσπονδίας για το τέλος στη σεζόν

Ολλανδία: Η ανακοίνωση της ομοσπονδίας για το τέλος στη σεζόν

Μπορεί η UEFA να ξεκαθάρισε στη χθεσινή τηλεδιάσκεψη με τα μέλη της πως πρέπει να ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα, αλλά στην Ολλανδία πήραν τις αποφάσεις τους, έπειτα από τις ανακοινώσεις της κυβέρνησης.

Ο πρωθυπουργός της χώρας, Μαρκ Ρούτε, έκανε γνωστό ότι δεν θα γίνει κανένας αγώνας, με θεατές ή χωρίς, έως την 1η Σεπτεμβρίου, κάτι που σημαίνει πως τελειώνει πρόωρα η τρέχουσα σεζόν. Πλέον θα υπάρξει επικοινωνία με την UEFA για να δρομολογηθούν οι όποιες εξελίξεις από εδώ και πέρα.

Η ανακοίνωση της KNVB

«Η απόφαση για αναβολή των εκδηλώσεων σε ανοιχτούς χώρους έως την 1η Σεπτεμβρίου ξεκαθαρίζει το τοπίο. Υπό αυτές τις συνθήκες, δεν θα παιχτεί ποδόσφαιρο σε επαγγελματικό επίπεδο, ακόμα και χωρίς κόσμο.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, η ομοσπονδία δεν έχει πρόθεση να δώσει συνέχεια στην σεζόν 2019-20. Με βάση την απόφαση που πήρε η κυβέρνηση, η ομοσπονδία θα συμβουλευτεί την UEFA και στη συνέχεια θα λάβει μια απόφαση. Την Παρασκευή (24/4) οι σύλλογοι και οι άλλες εμπλεκόμενες πλευρές θα συναντηθούν για να συζητήσουν τις συνέπειες»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ