aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟλλανδία: Αποχωρεί από την Εθνική ο Άντβοκαατ

Ολλανδία: Αποχωρεί από την Εθνική ο Άντβοκαατ

Αποχωρεί από την εθνική Ολλανδίας ο Ντικ Αντβοκαατ, αμέσως μετά τους δύο φιλικούς αγώνες που θα δώσουν εντός του Νοεμβρίου οι «οράνιε». Ο 70χρονος ανέλαβε τα ηνία της Εθνικής ομάδας στα μέσα του χρόνου μετά την απομάκρυνση του Ντάνι Μπλιντ, στην τρίτη του θητεία στο «τιμόνι» του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, αποδείχθηκε μη ικανός για να αλλάξει το κλίμα στ΄ αποδυτήρια με την Ολλανδία να μένει εκτός από το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018.

«Τα δύο ματς που ακολουθούν είναι τα τελευταία μου, μετά από αυτά σταματώ», τόνισε σήμερα (8/11) ο έμπειρος τεχνικός αφότου έφτασε στο Αμπερντίν για το φιλικό της Πέμπτης (9/11) με την Σκωτία.

Οι «οράνιε», φιναλίστ στο Μουντιάλ του 2010 στη Νότια Αφρική και τρίτοι στην Βραζιλία τέσσερα χρόνια αργότερα, θα αντιμετωπίσουν επίσης την Ρουμανία την προσεχή Τρίτη (14/111) στο Βουκουρέστι.

«Ακόμη δεν έχω αποφασίσει τι θα κάνω κι αν θα εργαστώ σε κάποια ομάδα. Ας τελειώνουμε πρώτα με τα δύο ματς που έρχονται και μετά θα δούμε τι θα γίνει. Θα κάνω αυτό που λέει και ο Λουίς Φαν Γκάαλ “ποτέ μη λες ποτέ”», τόνισε στο ολλανδικό κανάλι NOS.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ