aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΌλη η δράση του Europa League (videos)

Όλη η δράση του Europa League (videos)

Κάποια στιγμή η ιστορία της θα γίνει ταινία και θα σπάσει τα ταμεία. Προς το παρόν δεν ξέρουμε ακόμα το φινάλε, αφού η Έστερσουντ συνεχίζει την εκπληκτική της πορεία στο φετινό Europa League. Με σκόρερ ξανά τον Σάμαν Γκόντος (και τον Γκέρο στις καθυστερήσεις) οι Σουηδοί πέρασαν νικηφόρα από την έδρα της Ζόρια Λουγκάνσκ (0-2) και ανέβηκαν με μιας στην κορυφή του ομίλου που έχει μέσα Χέρτα Βερολίνου και Αθλέτικ Μπιλμπάο, που ήρθαν ισόπαλες χωρίς γκολ στην Γερμανία.

Ένας πρώην παίκτης του Πλατανιά (Νικολάι Σίγκνεβιτς) πίκρανε τον Ερυθρό Αστέρα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς, με την ΜΠΑΤΕ Μπόρισοβ να κλέβει το 1-1 μέσα στο Βελιγράδι, ενώ την ανατροπή της ημέρας έκανε η Λάτσιο που αν και βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ απέδρασε με την νίκη (2-3) από το Άρνεμ επί της Φίτεσε.

Εφιάλτης για τον πρώην τερματοφύλακα του Ολυμπιακού, Νίκολα Λεάλι που είδε τη Νις να σκοράρει 5 φορές στο 1-5 στο Βέλγιο επί της Ζούλτε Βάρεγκεμ, ενώ εντυπωσιακή παράσταση έδωσε η Ζενίτ που με δύο ασίστ του πρώην μέσου του ΠΑΟΚ, Κρίστιαν Νομπόα πέρασε εύκολα από τα Σκόπια (0-5) επί της Βαρντάρ.



ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ