aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Όλες οι νίκες δίνουν τρεις βαθμούς»

«Όλες οι νίκες δίνουν τρεις βαθμούς»

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Το πρώτο εμπόδιο, το προσπέρασε και μάλιστα με εντυπωσιακό τρόπο. Κόντρα στην ΑΕΛ, η οποία στα δύο προηγούμενα παιχνίδια, του έβαλε δύσκολα, ο Απόλλων ήταν εντυπωσιακός και η πεντάρα έφερε άκρατο ενθουσιασμό (5-1). Στην α’ φάση του πρωταθλήματος η συμπολίτισσα τού έκανε ζημιά με δύο ισοπαλίες, όμως το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου ήταν σαρωτικός και πειστικός, όσο ποτέ άλλοτε στην έναρξη των αγώνων της α’ φάσης.

«Δεν περιμέναμε τέτοιο αποτέλεσμα, όμως όλες οι νίκες δίνουν τρεις βαθμούς. Η ΑΕΛ είχε ευκαιρίες να μειώσει, όμως εμείς σκοτώσαμε το παιχνίδι με τις αντεπιθέσεις μας. Αν με αυτή τη νίκη κερδίζαμε και το πρωτάθλημα θα ήταν καλύτερα, όμως συνεχίζουμε προσγειωμένα. Είναι μακρύς ο δρόμος και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για τα πιο δύσκολα», δήλωσε χθες στον Active 107.4 & 102.5 o εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου, προσθέτοντας ακόμη για τον αγώνα που ακολουθεί με την Ανόρθωση: «Κάθε αγώνας είναι ξεχωριστός. Η Ανόρθωση έχει και αυτή στόχους, συνεπώς θα έχει και αυτή άγχος. Είναι παιχνίδι τριπλής παραλλαγής. Ο προπονητής μας κάνει πολύ καλή δουλειά, έχει την εκτίμηση όλων και ξέρει να διαχειρίζεται κάθε εμπόδιο και να βρίσκει τις λύσεις».

Στον Απόλλωνα αυτό που μένει λοιπόν είναι να υπάρξει και ανάλογη συνέχεια, καθώς ακολουθούν δύσκολα παιχνίδια σε σύντομο χρονικό διάστημα. Πιο συγκεκριμένα, σε ένα δεκαήμερο ο Απόλλων θα αναμετρηθεί με την Ανόρθωση για το πρωτάθλημα και το κύπελλο, καθώς και με τον ΑΠΟΕΛ. Οι κυανόλευκοι στην πιο κρίσιμη καμπή της περιόδου βγάζουν φωτιές. Μπήκαν με το δεξί στα πλέι όφ και θέλουν να έχουν ανάλογη συνέχεια, με την προσοχή να είναι στραμμένη στο παιχνίδι με την Ανόρθωση, την προσεχή Κυριακή στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ