aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟλάς: «Να προσπαθήσουμε να καταλάβουμε τι έφταιξε με τον Απόλλωνα»

Ολάς: «Να προσπαθήσουμε να καταλάβουμε τι έφταιξε με τον Απόλλωνα»

Ο πρόεδρος της Λιόν Ζαν-Μισέλ Ολάς, μίλησε μετά την ισοπαλία 1-1 με τον Απόλλωνα στο ΓΣΠ στο κανάλι της γαλλικής ομάδας «OLTV»:

«Είμαστε όλοι πολύ απογοητευμένοι, γιατί έχουμε την εντύπωση ότι ο Απόλλωνας είναι μια ομάδα λιγότερο ισχυρή από εμάς. Θα έπρεπε να είχαμε κερδίσει αυτό το παιχνίδι. Δεν κάναμε καθόλου καλό παιχνίδι και υπήρχαν πολλά προβλήματα.

Πρέπει να προσπαθήσουμε  να καταλάβουμε. Οι συνθήκες, η ζέστη ήταν τέτοια έτσι ώστε οι ποδοσφαιριστές μας δεν ήταν στο ανάλογο επίπεδο; Υπήρξε έλλειψη έντασης σε σύγκριση με τον Απόλλωνα που κινήθηκε καλύτερα στο γήπεδο. Είναι απαραίτητο ο προπονητής να εξετάζει γιατί είμαστε τεχνικά αδύναμοι σε ορισμένα παιχνίδια αν και έχουμε καλούς παίκτες.

Δεν ξέρω αν κάποιος είπε στους ποδοσφαιριστές να χαλαρώσουν ενόψει και του ματς την Κυριακή (17/9) απέναντι στην Παρί, αλλά έχω την δική μου άποψη για το θέμα. Πρέπει να ρωτήσετε τον προπονητή.

Ατομικά κάποιοι ποδοσφαιριστές ήταν ανεπαρκείς, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις μας. Πρέπει σίγουρα ο Μπρουνό Ζενεσιό να βελτιώσει την ομάδα, γιατί με την σημερινή εμφάνιση, υπάρχει μία μικρή πιθανότητα να βάλουμε δύσκολα στην Παρί. Έχουμε τρείς μέρες να προετοιμαστούμε για τον αγώνα με την Παρί, μπορεί να μην κερδίσουμε, αλλά τουλάχιστον να προκαλέσουμε προβλήματα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ