aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟλάς: «Μόνο κεκλεισμένων να γίνει η ρεβάνς με την Μπεσίκτας»

Ολάς: «Μόνο κεκλεισμένων να γίνει η ρεβάνς με την Μπεσίκτας»

Τη διεξαγωγή του αγώνα ρεβάνς με τη Μπεσίκτας κεκλεισμένων των θυρών, ζήτησε από την UEFA ο πρόεδρος της Λιόν, Ζαν-Μισέλ Ολάς, μετά τα εκτεταμένα επεισόδια που σημειώθηκαν χθες στο γήπεδο της γαλλικής ομάδας, στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση για τα προημιτελικά του Europa League.

Περίπου 20.000 Τούρκοι, οι περισσότεροι εκ των οποίων μετανάστες από τη Γαλλία ή γειτονικές χώρες, βρέθηκαν χθες βράδυ στις εξέδρες του «Parc OL» και πριν την έναρξη του αγώνα εκτόξευσαν φωτοβολίδες προς τους φιλάθλους της Λιόν, οι οποίοι εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο προκειμένου να γλιτώσουν.

Το χάος που ακολούθησε οδήγησε σε καθυστέρηση της έναρξης του ματς κατά 45 λεπτά και προκάλεσε την οργή των ανθρώπων της Λιόν, αλλά και το φόβο για νέα επεισόδια στη ρεβάνς της Κωνσταντινούπολης, την επόμενη Πέμπτη.

«Η λύση για την ισονομία είναι αυτή», απάντησε ο Ολά, όταν ρωτήθηκε για την πιθανότητα να γίνει η ρεβάνς κεκλεισμένων των θυρών. «Ελπίζω η UEFA να πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα. Δεν νομίζω ότι μπορεί να γίνει το (σ.σ. δεύτερο) παιχνίδι, παρά μόνο κεκλεισμένων των θυρών ή στο εξωτερικό. Μου φαίνεται δύσκολο να πάμε στην έδρα της Μπεσίκτας, φοβόμαστε πολύ», δήλωσε ο πρόεδρος της Λιόν, ο οποίος χρειάστηκε χθες βράδυ να πάρει το μικρόφωνο και να καθησυχάσει τους φίλους της ομάδας του, προκειμένου να επιστρέψουν στις θέσεις τους και να ξεκινήσει το ματς.

Η γαλλική ομάδα επικράτησε χθες με 2-1 της Μπεσίκτας, αποτέλεσμα που αφήνει ανοιχτή την υπόθεση πρόκριση στα ημιτελικά του Europa League.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ