aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΌλα στο χέρι της Νέας Σαλαμίνας

Όλα στο χέρι της Νέας Σαλαμίνας

Το «διπλό» στην Πάφο, κρίνεται σπουδαίας σημασίας για τη Νέα Σαλαμίνα. Ωστόσο, το επερχόμενο ματς με την Ομόνοια στο ΓΣΠ, είναι ίσως το «κλειδί» για παρουσία της ομάδας στην εξάδα με το τέλος της Α’ φάσης του πρωταθλήματος. Οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται σήμερα στην 4η θέση της βαθμολογίας και στο +6 από την Ομόνοια, που είναι στην 7η θέση. Με επιτυχία στο ματς του Σαββάτου, γίνεται αντιληπτό πως η Νέα Σαλαμίνα θα αποκτήσει σημαντικό προβάδισμα.

Όπως είναι σήμερα τα βαθμολογικά δεδομένα, είναι στο χέρι της να υλοποιήσει τον στόχο της εξάδας. Όσο για έξοδο στην Ευρώπη, στον σύλλογο της Αμμοχώστου κρατούν χαμηλούς τόνους. Το καθετί στην ώρα του. Αν το επιτρέψουν τα βαθμολογικά δεδομένα θα κυνηγήσει και το όνειρο. Τη δεδομένη στιγμή προέχει η θέση στην εξάδα αλλά και το κύπελλο, με το ματς απέναντι στην ΑΕΚ, το πρώτο για τη φάση των «16» να προηγείται αφού είναι ορισμένο για αύριο (18:30). Ο Πουρσαϊτίδης δεν μπορεί να υπολογίζει στον τραυματία Τιάγκο, που κάνει αγώνα δρόμου να προλάβει το ματς με την Ομόνοια.

Εξάλλου, η Νέα Σαλαμίνα ενημέρωσε πως, το εισιτήριο για το αυριανό ματς με την ΑΕΚ κοστίζει στα 10 ευρώ το κανονικό και 5 ευρώ το μαθητικό. Η προπώληση άρχισε χθες από τα γραφεία του σωματείου. Ισχύουν τα εισιτήρια διαρκείας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ