aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΌλα πιθανά με Ρομπέρζ

Όλα πιθανά με Ρομπέρζ

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Όλα είναι ανοικτά στο θέμα που προέκυψε με τον Βαλεντίν Ρομπέρζ. Ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός βρίσκεται στην πόρτα εξόδου, παρά το γεγονός ότι διατηρεί συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2020. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για ρήξη στις σχέσεις του Ρομπέρζ με τον προπονητή του. Είναι πολύ σοβαρό το ζήτημα.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή, με τις δηλώσεις του μετά τον αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα, πως «κανένας δεν είναι πάνω από την ομάδα», κάνει ξεκάθαρη την θέση του. Η πειθαρχία αποτελεί την άκρη του νήματος, για να κάνει μια νέα αρχή ο Απόλλωνας και να μπει στη νέα σεζόν με καθαρό μυαλό. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένεται πως θα ξεκαθαρίσουν πολλά, μεταξύ αυτών και η περίπτωση του Ρομπέρζ. Ο 31χρονος Γάλλος είχε τεράστια συμβολή στην πορεία του Απόλλωνα σε Κύπρο και Ευρώπη την τελευταία διετία, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις. Αν δεν τα βρει και δεν συνεχίσει τελικά, θα είναι απώλεια για τον Απόλλωνα, από την άλλη όμως είναι και θέματα αρχής, που δεν κάνουν πίσω, τεχνική ηγεσία και διοίκηση.

Από την περασμένη εβδομάδα, είχαν κυκλοφορήσει οι πληροφορίες, πως θα υπήρχαν και αποχωρήσεις –εκπλήξεις. Οι λόγοι των αποχωρήσεων, δεν έχουν να κάνουν μόνο με το αγωνιστικό, αλλά και με άλλα θέματα, με τον Κύπριο τεχνικό να μην αποδέχεται μύγα στο σπαθί του. Βέβαια όλα θα ξεκαθαρίσουν σύντομα και θα διαπιστωθεί ποιοι έχουν μέλλον στην ομάδα και ποιοι θα αποχωρήσουν. Εκτός πλάνων είναι ήδη οι Βάλε, Κίσσας, Φοπαλά, Σκέμπρι, Μπρου, Καραγιόλ, Κέρμπρ, όμως θα δουν την πόρτα εξόδου και άλλοι.

Το θέμα πάντως του προγραμματισμού, είναι στην πρώτη γραμμή και ο στόχος είναι να αποκτηθούν οκτώ τουλάχιστον ικανοί ποδοσφαιριστές, που θα είναι πρώτης διαλογής. Η κούραση, οι αδυναμίες που διαπιστώθηκαν από τον Ιανουάριο και μετά έχουν βάλει και τα δύο πόδια των παραγόντων του Απόλλωνα σε ένα παπούτσι. Καλούνται να βρουν λύσεις, για όλες τις γραμμές, γιατί και η νέα σεζόν θα είναι υψηλών απαιτήσεων. Ο Απόλλωνας χρειάζεται γερό «ξεσκόνισμα» και διπλές επιλογές σε όλες τις θέσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ