aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΌλα περιστρέφονται γύρω από τον Ρομπέρζ

Όλα περιστρέφονται γύρω από τον Ρομπέρζ

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Απομένουν ακόμη πέντε εικοσιτετράωρα για να πέσει η αυλαία της μετεγγραφικής περιόδου. Για τον Απόλλωνα, όμως, δεν φαίνεται να αλλάζει κάτι στο μετεγγραφικό σκηνικό. Πιο πολύ έχει ανέβει ο πυρετός στο θέμα της οριστικής αποχώρησης του Βαλεντίν Ρομπέρζ από την ομάδα.

Έγιναν κάποιες επαφές για να παραμείνει, αλλά πλέον αυτό το ενδεχόμενο φαντάζει απομακρυσμένο. Η Ομόνοια κινείται για την απόκτησή του, αλλά για να συμβεί κάτι τέτοιο θα πρέπει να δοθούν και τα ανάλογα ανταλλάγματα. Οι συζητήσεις συνεχίζονται και όλα είναι ανοικτά.

Αν συνέχιζε στον Απόλλωνα, ο Γάλλος θα έλυνε πολλά προβλήματα, ενώ με την οριστική αποχώρησή του, θα ήταν ευχής έργο να προχωρούσαν οι κυανόλευκοι στην απόκτηση ενός έμπειρου κεντρικού αμυντικού. Υπάρχουν βέβαια και οι Αττίλα Σάλαι και Βαχίντ Σελίμοβιτς, τους οποίους αν εμπιστευτεί ο Σωφρόνης Αυγουστή δεν θα «χαραμίζει» τον Χάμπο Κυριάκου στην άμυνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ