aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΌλα παραμένουν ανοικτά για το Διοικητικό Συμβούλιο

Όλα παραμένουν ανοικτά για το Διοικητικό Συμβούλιο

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Η διοίκηση της Νέας Σαλαμίνας θα συνεδριάσει εντός των ημερών και θα συζητηθούν οι προθέσεις των μελών της ενόψει της εκλογικής Γενικής Συνέλευσης του ερχόμενου Μαΐου. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, εκτός από τον πρόεδρο του σωματείου, Πάρη Ανδρέου υπάρχουν και άλλοι παράγοντες που δεν εξέφρασαν σιγουριά για παραμονή.

Όπως μας έχει ειπωθεί από διοικητικό στέλεχος, κλείνει ένας κύκλος τεσσάρων χρόνων του υφιστάμενου συμβουλίου. Γι’ αυτό και, σύμφωνα με την ίδια πηγή, υπάρχουν κάποιοι που αισθάνονται ότι ήρθε η ώρα για παράδοση της σκυτάλης. Κατά πάσα πιθανότητα λοιπόν, στη συνεδρία θα πέσει φως αναφορικά με τις προθέσεις των διοικούντων τον σύλλογο της Αμμοχώστου.

Συμπερασματικά, υπάρχει ενδεχόμενο όχι μόνο να αλλάξει ο πρόεδρος, μα και να σχηματιστεί διοίκηση με αρκετά νέα πρόσωπα. Πολλά, όμως, αναμένεται να εξαρτηθούν από την απόφαση του Ανδρέου. Αν αποφασίσει να παραμείνει επικεφαλής της Νέας Σαλαμίνας, αυτό είναι πιθανό να διαδραματίσει καταλυτικό ρόλο στην απόφαση για συνέχιση και άλλων συνεργατών του.

Όσο όμως δεν υπάρχει ξεκαθάρισμα των προθέσεων της διοίκησης, είναι λογικό να αιωρείται και η ενδεχόμενη ανανέωση συνεργασίας με τον Αντόνιο Κονσεϊσάο. Παρά τις θετικές εντυπώσεις που έχουν αποκομιστεί από τη δουλειά του, προς το παρόν δεν έχει παρθεί απόφαση για το μέλλον του Πορτογάλου τεχνικού.

Από εκεί και πέρα, σήμερα θα αρχίσει η προετοιμασία για την αναμέτρηση με τον Άρη, που θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σάββατο στο Τσίρειο. Στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας θα επιστρέψει ο Τσίνα, ο οποίος εξέτισε την ποινή του στο παιχνίδι με τη Δόξα (0-0). Αμφίβολη είναι για ακόμη μία φορά η συμμετοχή του Νεόφυτου Μιχαήλ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ