aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΌλα καλύτερα με τον Πέδρο δεξί εξτρέμ

Όλα καλύτερα με τον Πέδρο δεξί εξτρέμ

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Οι πολύ καλές εμφανίσεις των Παπουλή και Ντα Σίλβα, οι οποίοι σημείωσαν τα 17 από τα 35 γκολ του Απόλλωνα στις 16 αγωνιστικές που διανύσαμε, λέει προφανώς πολλά.

Αποτελούν ηγετικές φυσιογνωμίες και οι καλές τους εμφανίσεις γεμίζουν με αισιοδοξία τον κόσμο της ομάδας όσον αφορά στη συνέχεια των υποχρεώσεων. Είναι όμως και ένα άλλο στοιχείο που κάνει τους κυανόλευκους να πιστεύουν πως η συνέχεια θα είναι καλύτερη. Και έχει να κάνει με την επάνοδο του Πέδρο.

Ο Πορτογάλος μπορεί να βοηθήσει και ως δεξί μπακ, αλλά με έτοιμους τους Λόπες και Στυλιανού, αναμένεται πως θα αγωνιστεί στη φυσική του θέση. Και εκεί θα μπορέσει να κάνει παιχνίδι, να βγάλει σέντρες, βοηθώντας γενικότερα στο σκοράρισμα.

Είναι γεγονός πως στο δεξί «φτερό» ο Απόλλων φανέρωσε αδυναμίες. Μπορεί ο Μπεντόγια να έκανε καλές εμφανίσεις, αλλά ο Ισπανός μπορεί να δώσει περισσότερες βοήθειες ως μέσος, συμβάλλοντας έτσι στην καλύτερη αγωνιστική ισορροπία της ομάδας του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ