aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΌλα γύρω από τη Βικτόρια!

Όλα γύρω από τη Βικτόρια!

ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Η επιστροφή στις προπονήσεις από σήμερα σηματοδοτεί και την έναρξη της προετοιμασία της ομάδας ενόψει των αγώνων πλέι οφ με τη Βικτόρια Πίλζεν. Η αντίπαλος της ΑΕΚ στο χωρητικότητας 12.500 θέσεων Ντόσαν Αρένα, μαζεύει περίπου 10 χιλιάδες στους αγώνες της. Αντίστοιχο νούμερο υπολογίζεται και στο παιχνίδι την ερχόμενη Πέμπτη. Απέναντι στη Στεάουα όταν ηττήθηκε και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Τσάμπιονς Λιγκ διέθεσε 10.802 εισιτήρια ενώ στο παιχνίδι πρωταθλήματος που προηγήθηκε απέναντι στην Ντούγκλα Πράγας διατέθηκαν  9.624 εισιτήρια.

Στη σημερινή προπόνηση θα λάβει μέρος και το τελευταίο απόκτημα της ομάδας ο Νέλσον Μάρκος. Ο Ιμανόλ Ιδιακέθ έκρινε σκόπιμο από τη στιγμή που η προετοιμασία ξεκίνησε πολύ νωρίς λόγω της συμμετοχής στον πρώτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ τέλη Ιουνίου, να δώσει άδεια στους ποδοσφαιριστές του αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με τη Δυναμό στο Μίνσκ.

Ελπίζει πως η ξεκούραση αυτή θα βοηθήσει σημαντικά τους ποδοσφαιριστές να χαλαρώσουν ψυχολογικά έτσι ώστε να εμφανιστούν με περισσή όρεξη για τα παιχνίδια με την Βικτόρια Πίλζεν. Δεν είναι όμως μόνο θέμα διάθεσης είναι και θέμα σχεδιασμού των αγώνων και κυρίως του πρώτου αγώνα στη Τσεχία. Η κατασκοπεία του Ηλία Χαραλάμπους στο σημερινό παιχνίδι (17.00) κόντρα στη Σίγμα Όλομουτς αναμένεται να χρησιμεύσει στην προετοιμασία της δευτεραθλήτριας Κύπρου.

Απών από την αναμέτρηση θα είναι ο Φλοριάν με αποτέλεσμα ο Ισπανός τεχνικός να ψάχνεται για τον αντικαταστάτη του στην επίθεση. Στο μυαλό του σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες φαίνεται να  κερδίζουν έδαφος δύο σενάρια. Το πρώτο αφορά την επιλογή του Νέστωρα Μυτίδη και το δεύτερο την επιλογή Τρισκόφσκι και στα πλάγια να χρησιμοποιήσει τον Ακοράν. Υπάρχει και η επιλογή Ρουσιά, που προς το παρόν και χωρίς εικόνα από τις προθέσεις του Ιδιακέθ στις προπονήσεις, φαντάζει ως απομακρυσμένο σενάριο.

Η αποστολή για τη Τσεχία θα αναχωρήσει την Τρίτη το πρωί ενώ τη Δευτέρα το γραφείο Τύπου της ΑΕΚ θα δώσει όλες τις λεπτομέρειες για το ταξίδι καθώς επίσης και τις ώρες διεξαγωγής των προπονήσεων αλλά και των συνεντεύξεων των δύο προπονητών. Στο πλευρό της ομάδας υπολογίζεται πως θα είναι γύρω στους 100 οπαδούς. Το ενδιαφέρον είναι μεγαλύτερο σε σχέση με προηγούμενα ταξίδια. Μειονέκτημα σε τέτοιες περιπτώσεις αποτελεί το γεγονός πως η ομάδα δεν ταξιδεύει με ναυλωμένες πτήσεις. Έτσι ο κάθε ένας θα πρέπει να διευθετήσει από μόνος το ταξίδι, με τη βοήθεια βέβαια του ταξιδιωτικού γραφείου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ