aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΌλα μπορούν να συμβούν…

Όλα μπορούν να συμβούν…

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

O Απόλλων ξανά στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Πάει να του γίνει συνήθεια καθώς συμμετέχει για τρίτη φορά σε διάστημα πέντε χρόνων! Είναι άθλος το πώς κατάφερε να φτάσει στα σημερινά επίπεδα, όμως τίποτε δεν είναι τυχαίο. Η στρατηγική και το πλάνο της διοίκησης έφεραν την ομάδα στην ελίτ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Και ας συνεχίζουν κάποιοι να μουρμουρούν και να βρίσκουν λάθη επειδή το περασμένο Σάββατο η ομάδα τους δεν τα κατάφερε με τον Ολυμπιακό να φτάσει στη νίκη. Ξεχνούν φαίνεται πόση χαρά και ικανοποίηση τούς χάρισε το καλοκαίρι η ομάδα.  Ο Απόλλων ρίχνεται λοιπόν στη μάχη των ομίλων έχοντας απόψε αντίπαλο τη Λιόν, σε ένα γκρουπ στο οποίο βρίσκονται και οι Έβερτον, Αταλάντα. Δύσκολος ο όμιλος χωρίς καμιά αμφιβολία, όμως στο ΓΣΠ όλα μπορούν να συμβούν.

Μια επιτυχία στην πρεμιέρα θα δώσει άλλη ώθηση και αέρα ενόψει της συνέχειας. Το έχει ξανακάνει με γαλλική ομάδα, όταν είχε κερδίσει τον Αύγουστο του 2013 τη Νις με 2-0. Ήταν το παιχνίδι που έδωσε φτερά στον Απόλλωνα που συμμετείχε για πρώτη φορά στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Βέβαια για να είμαστε πιο σωστοί, απόψε θα έχει απέναντί του μια πιο πλήρη ομάδα, όμως όλα είναι ανοικτά. Με τον κόσμο στο πλευρό τους οι κυανόλευκοι είναι αποφασισμένοι να φτάσουν στη νίκη. Σημαντικό ρόλο θα έχει η αμυντική θωράκιση, έτσι ώστε η εστία του Βάλε να μη δεχθεί γκολ. Από εκεί και πέρα αυτό που μένει είναι να αξιοποιήσουν οι επιθετικοί τις ευκαιρίες που θα βρουν.

Όσον αφορά στην ενδεκάδα, εικάζεται πως θα ξεκινήσει ο Άλεφ δίπλα από τον Σατσέτι στη μεσαία γραμμή και ο Ντα Σίλβα θα κινείται πιο μπροστά, στον γνωστό του ρόλο. Ο Μαγκλίτσα θα είναι στην κορυφή της επίθεσης, ενώ στα άκρα θα πάρουν θέση μάχης οι Σκέμπρι, Σαρδινέρο. Στη θέση του τελευταίου μπορεί όμως να δούμε τον Γιάκολιτς. Στην άμυνα δεν αλλάζει κάτι και μπροστά από τον Βάλε θα είναι οι Πέδρο, Γιούστε, Ρομπέρζ και Σαντάνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ