aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΌλα ανοικτά με τον Ρόνι Λέβι

Όλα ανοικτά με τον Ρόνι Λέβι

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Αβέβαιο και θολό παραμένει το μέλλον του Ρόνι Λέβι στην Ανόρθωση. Μετά το κάζο της «Κυρίας» κόντρα στον Απόλλωνα, η διοίκηση της Ανόρθωσης είναι έντονα προβληματισμένη για την κατάσταση που επικρατεί και είναι αποφασισμένη να πάρει μέτρα.

Χθες, πριν από την έναρξη της απογευματινής προπόνησης, ο Ανδρέας Παντελή είχε συνάντηση με τον Ρόνι Λέβι και συζήτησαν για όλα όσα έγιναν στη Λεμεσό. Ο πρόεδρος ζήτησε εξηγήσεις από τον Ισραηλινό τεχνικό. Βάσει των δεδομένων που έχουν δημιουργηθεί δεν αποκλείεται ο Ρόνι Λέβι να αποτελέσει παρελθόν από την Ανόρθωση ακόμη και πριν από το τέλος της σεζόν. Ο έμπειρος τεχνικός θα βρίσκεται κανονικά στον πάγκο στα παιχνίδια με Ομόνοια και Απόλλωνα και ακολούθως θα παρθεί η οριστική απόφαση.

Η διοίκηση, προτού πάρει την οποιαδήποτε απόφαση θα ζυγίσει όλα τα δεδομένα και θα πράξει αναλόγως. Σίγουρα το κλίμα είναι βαρύ όμως δεν παραγνωρίζεται η προσφορά του Ισραηλινού τεχνικού.

Αν και εφόσον ο Λέβι αποχωρήσει λογικά θα αποζημιωθεί με το ποσό των 70.000 ευρώ περίπου. Οι μέρες μετά την ήττα από τον Απόλλωνα είναι βασανιστικές και η διοίκηση θα πάρει «σκούπα» για ποδοσφαιριστές, μιας και θα γίνουν ριζικές αλλαγές, έτσι ώστε η Ανόρθωση τη νέα σεζόν να παρουσιαστεί όπως πρέπει.

Σε περίπτωση που από βδομάδας προκύψει διαζύγιο ανάμεσα σε Λέβι και Ανόρθωση, τότε η διοίκηση του Ανδρέα Παντελή είναι πιθανό να στραφεί στο όνομα του Τιμούρ Κετσπάγια. Ένα όνομα το οποίο έχει ακουστεί πάμπολλες φορές τα τελευταία χρόνια και πολλές φορές ήταν και η μεγάλη επιθυμία του κόσμου.

Τη δεδομένη στιγμή όμως το σημαντικό είναι να μπορέσει η Ανόρθωση να πάρει τις σωστές αποφάσεις που θα τη βοηθήσουν να βγει από το αδιέξοδο και να επανακτήσει ο κόσμος της, τη χαμένη του αξιοπρέπεια. Δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση, όμως η διοίκηση του Ανδρέα Παντελή είναι διατεθειμένη να κάνει ό,τι περνά από το χέρι της και πάντα στα πλαίσια που της επιτρέπουν τα οικονομικά του συλλόγου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ