aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΌλα ανοικτά για το μέλλον του Γκοντάλ: «Θα το χειριστώ ανάλογα…»

Όλα ανοικτά για το μέλλον του Γκοντάλ: «Θα το χειριστώ ανάλογα…»

Στην Σλοβακία ταξίδεψε ο Μπόρις Γκοντάλ ο οποίος απόλαυσε τις διακοπές μετά την διακοπή του πρωταθλήματος, ενώ είχε την ευκαιρία να επισκεφτεί την ακαδημία που διατηρεί στην χώρα του. Ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ, μίλησε στην ιστοσελίδα «trnavskyhlas.sk», στο πλαίσιο της επίσκεψης του, και αναφέρθηκε στην ομάδα της Λεμεσού αλλά και στα νέα δεδομένα που διαμορφώνονται μετά την πανδημία του κορωνοϊού.

Αναλυτικά το σχετικό απόσπασμα: «Έχω συμβόλαιο για έναν ακόμα χρόνο με την ΑΕΛ. Με την κρίση λόγω κορωνοϊού, οι συμπαίκτες μου επέκτειναν τα συμβόλαιά τους με λιγότερα χρήματα. Αυτό έγινε περισσότερο με τους γηγενείς, όμως άκουσα φήμες ότι θέλουν να διαπραγματευτούν και μαζί μου κάτι ανάλογο. Θα δούμε, όλα είναι πιθανά. Έχω συμβόλαιο και θα το χειριστώ ανάλογα. Στο ποδόσφαιρο δεν ξέρεις, μπορεί τη μια μέρα να είσαι εδώ και την επόμενη να είσαι αλλού. Είμαι επαγγελματίας, θα εκπληρώσω τους όρους το συμβολαίου μου και θα δω τι θα ακολουθήσει».

Τέλος, απάντησε και στο ερώτημα αν έχει στα χέρια του πρόταση από άλλη ομάδα: «Όχι, όπως είπα έχω συμβόλαιο για ακόμα ένα χρόνο με την ΑΕΛ, οπότε δεν μίλησα με κανένα για αυτό το θέμα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ