aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟκτώ χρόνια περίμεναν παιχνίδι στην Ευρώπη

Οκτώ χρόνια περίμεναν παιχνίδι στην Ευρώπη

Οι τελευταίοι οπαδοί της ΑΕΛ θα αναχωρήσουν σήμερα και αύριο για τη Θεσσαλονίκη. Αναμένεται ότι θα είναι κοντά στους 1.200 οι φίλοι της λεμεσιανής ομάδας που θα βρεθούν στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ενώ από πλευράς Άρη αναμένεται πως θα εξαντλήσουν όλα τα διαθέσιμα εισιτήρια, που είναι 20 χιλιάδες.

Στην ομάδα της Θεσσαλονίκης επικρατεί μεγάλος ενθουσιασμός, καθώς η τελευταία φορά που είδαν οι οπαδοί του Άρη την ομάδα τους να αγωνίζεται στην Ευρώπη ήταν την περίοδο 2010-11. Είχε κάνει τότε μια σπουδαία πορεία με 12 παιχνίδια, όταν έφτασε μέχρι τους 32 του Γιουρόπα Λιγκ, με τον Άρη να αποκλείει την κάτοχο –τότε– του τροπαίου, Ατλέτικο Μαδρίτης.

Το τελευταίο ευρωπαϊκό του παιχνίδι ήταν στις 15 Φεβρουαρίου του 2011 με τη Μάντσεστερ Σίτι, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0. Οκτώ χρόνια περίμεναν να δουν την ομάδα τους στην Ευρώπη οι φίλοι του Άρη, με την κλήρωση να τους φέρνει αντίπαλους με την ΑΕΛ. Γι’ αυτό και η ατμόσφαιρα αύριο θα είναι εκρηκτική.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ