aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟκριασβίλι: «Πήγα στον Κετσπάγια πολλές φορές, έτρεχα σαν άλογο, είμαι πεθαμένος»

Οκριασβίλι: «Πήγα στον Κετσπάγια πολλές φορές, έτρεχα σαν άλογο, είμαι πεθαμένος»

Πανευτυχής για τον πρώτο τίτλο της ποδοσφαιρικής του καριέρας δήλωνε ο Τορνίκε Οκριασβίλι στον Σάπα Σαμπανάντζε λίγο μετά τη λήξη του τελικού κυπέλλου. Ο Γεωργιανός εξτρέμ μίλησε στον συμπατριώτη του δημοσιογράφο ο οποίος ταξίδεψε από τη Γεωργία στην Κύπρο και έζησε από πολύ κοντά την προσπάθεια των συμπατριωτών του. Ο συνάδελφος δημοσίευσε βίντεο με όλες τις στιγμές πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τον τελικό.

«Πρώτος τίτλος στην καριέρα μου», είπε ο Οκριασβίλι και ακολούθως απευθυνόμενος προς τον συμπατριώτη του δημοσιογράφο του ανέφερε: «τι εκπληκτικό μέρος. Σου άρεσαν οι οπαδοί;» και αφού πήρε καταφατική απάντηση ερωτήθηκε για τον Τιμούρ Κετσπάγια και τη συνεργασία τους.

«Δεν μπορώ να περιγράψω με λόγια το πόσο χαρούμενος είμαι. Πήγα σε αυτόν πολλές φορές και του έδωσα συγχαρητήρια. Είμαι πολύ χαρούμενος που κερδίσαμε αυτό τον τίτλο με τον Τιμούρ», σημείωσε ο Οκριασβίλι και ακολούθως παραδέχθηκε ότι κουράστηκε υπερβολικά.

«Είμαι πολύ κουρασμένος. Δεν έχω συναισθήματα, είμαι νεκρός από συναισθήματα. Αν δεν έτρεχα 120 λεπτά δεν θα ήμουν τόσο κουρασμένος. 120 λεπτά έτρεχα σαν άλογο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ