aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟκριασβίλι: «Είμαστε λυπημένοι για τον Νίκα, θέλω απλώς να παίξω ποδόσφαιρο»

Οκριασβίλι: «Είμαστε λυπημένοι για τον Νίκα, θέλω απλώς να παίξω ποδόσφαιρο»

Στο restart της καριέρας του που έκανε στην Ανόρθωση αναφέρθηκε σε συνέντευξή του σε ιστοσελίδα της Γεωργίας ο Τορνίκε Οκριασβίλι. Ο μεσοεπιθετικός της Ανόρθωσης τόνισε ότι χρειάζονται θυσίες στο ποδόσφαιρο και εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι στο μέλλον μπορεί να φτάσει το 100% των δυνατοτήτων του.

«Είχα πολλούς τραυματισμούς. Στην Ανόρθωση μαζί με τον Τιμούρ Κετσπάγια ξεκίνησα τα πάντα από το μηδέν. Στο ποδόσφαιρο χρειάζονται μεγάλες θυσίες για να καταφέρεις. Ακόμα πιστεύω ότι δεν φανέρωσα όλες τις δυνατότητές μου. Δεν είναι πολύ αργά, είμαι 28 ετών και θέλω να δείξω το 100% των δυνατοτήτων μου. Σήμερα θέλω απλώς να παίξω ποδόσφαιρο, τίποτα άλλο», ανέφερε αρχικά και ακολούθως στάθηκε στη συνεργασία του με τον Τιμούρ Κετσπάγια. «Όταν εμπιστεύεσαι τον προπονητή και νιώθεις ότι σε εμπιστεύεται, το κίνητρό σου αυξάνεται πολύ, αποκτάς μεγάλη αυτοπεποίθηση και όλα γίνονται πιο εύκολα».

Για την μετακίνηση του Κατσαράβα στη Λεχ Πόζναν, είπε: «Είμαστε πολύ λυπημένοι που αποχωριστήκαμε τον Νίκα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ