aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟιωνός τίτλου για τη Νάπολι

Οιωνός τίτλου για τη Νάπολι

Ήταν τη σεζόν 1989/90 όταν με 16 γκολ στο ενεργητικό του ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα οδηγούσε τη Νάπολι στο δεύτερο -και τελευταίο μέχρι σήμερα- πρωτάθλημα στην ιστορία της. 27 χρόνια μετά, οι παρτενοπέι των Χάμσικ, Ινσίνιε, Ζορζίνιο, Μέρτενς θέλουν να επιστρέψουν στην κορυφή.

Θα τα καταφέρουν; Κανείς δεν ξέρει, άλλωστε το πρωτάθλημα είναι ακόμα στου δρόμου τα μισά. Οι οιωνοί όμως, είναι υπέρ της Νάπολι. Η ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι επικράτησε 3-2 της Σαμπντόρια στο Σάο Πάολο και θα κλείσει το 2017 στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, ασχέτως του αποτελέσματος στον βραδινό (21:45) αγώνα της νυν πρωταθλήτριας Γιουβέντους με την τέταρτη της κατάταξης Ρόμα.

Ποιος είναι όμως ο οιωνός; Το γεγονός ότι την τελευταία φορά που η Νάπολι κέρδισε τον άτυπο τίτλο της πρωταθλήτριας χειμώνα, τη σεζόν 1989/90, έφθασε εν τέλει μέχρι την κατάκτηση της κούπας. Ό,τι και να συμβεί πάντως, η φετινή Serie A είναι αδιαμφισβήτητα η πιο ανταγωνιστική των τελευταίων χρόνων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ