aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟι τρεις υποψήφιοι διάδοχοι του Μοντέλα

Οι τρεις υποψήφιοι διάδοχοι του Μοντέλα

Η «γκέλα» με την Τζένοα άνοιξε νέο κύκλο επεισοδίων στο σίριαλ της παραμονής του Βιντσέντσο Μοντέλα στον πάγκο της Μίλαν. Στα ρεπορτάζ των Ιταλών την Δευτέρα τονίζεται πως η διοίκηση των ροσονέρι επιμένει στην παραμονή του 43χρονου στην τεχνική ηγεσία παρά την γκρίνια των οπαδών. Μάλιστα, οι άνθρωποι της ομάδας εμφανίζονται διατεθειμένοι να δώσουν νέα παράταση στον τεχνικό της ομάδας, που θα κληθεί να παίξει και πάλι το «κεφάλι» του στα ματς που ακολουθούν με Kιέβο (εκτός) και Γιουβέντους (εντός).

Πάντως, οι ροσονέρι έχουν κάνει ήδη επαφές με άλλους προπονητές. Ως εύκολη λύση παρουσιάζεται η περίπτωση του Γκατούσο, ο οποίος δέχεται να καθίσει στον πάγκο ακόμη και μέχρι το τέλος της σεζόν. Στη λίστα βρίσκονται και οι περιπτώσεις των Πάουλο Σόουζα και Βάλτερ Ματζάρι, όμως και οι δύο τεχνικοί θέλουν πίστωση χρόνου και δεν είναι διατεθειμένοι να κάτσουν στον πάγκο της ομάδας μόνο για έξι μήνες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ