aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟι τρεις παίκτες που αποχωρούν από τη Λίβερπουλ

Οι τρεις παίκτες που αποχωρούν από τη Λίβερπουλ

Σε μετεγγραφικό επίπεδο η Λίβερπουλ δεν αναμένεται να κινηθεί δυναμικά το καλοκαίρι. Αποδείχθηκε, άλλωστε κι από την περίπτωση του Τίμο Βέρνερ, ο οποίος ήταν ουσιαστικά κλεισμένος από τους «κόκκινους», αλλά τελικά εξαιτίας του κορωνοϊού, οι διοικούντες την αγγλική ομάδα έκαναν πίσω, με τον Γερμανό φορ να είναι κοντά στην Τσέλσι.

Ωστόσο, την ίδια στιγμή ο Γιούργκεν Κλοπ έχει εισηγηθεί ήδη την αποχώρηση κάποιων παικτών από το ρόστερ, τους οποίους δεν υπολογίζει ενόψει της νέας σεζόν. Σύμφωνα, λοιπόν, με ρεπορτάζ της «Daily Mail», τους Ναθάνιελ Κλάιν και Τζερντάν Σακίρι ήρθε να συμπληρώσει ο Άνταμ Λαλάνα.

Ο Άγγλος μέσος μπορεί να συμφώνησε για επέκταση του συμβολαίου γι’ ακόμα ένα μήνα εξαιτίας των υποχρεώσεων της Λίβερπουλ, αλλά θα αποτελέσει παρελθόν μετά το πέρας της φετινής σεζόν, αφού δεν υπάρχει διάθεση για ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ