aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαOι τρεις Κύπριοι διεθνείς ψηλά στη λίστα

Oι τρεις Κύπριοι διεθνείς ψηλά στη λίστα

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Εντός της εβδομάδας αναμένονται ανακοινώσεις, που θα ρίξουν φως στον προγραμματισμό της ΑΕΛ για τη νέα σεζόν. Υπάρχει χρόνος, όμως πρόθεση των ανθρώπων της λεμεσιανής ομάδας είναι να τελειώσουν σύντομα με τις προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ και να ασχοληθούν με άλλα θέματα, όπως είναι η προετοιμασία σε Κύπρο και εξωτερικό, τα φιλικά αλλά και η στελέχωση του ποδοσφαιρικού τμήματος. Υπάρχουν κάποιες εκκρεμότητες, οι οποίες θα πρέπει να βρουν τη λύση τους.

Σε ό,τι αφορά στις προσθήκες, οι πληροφορίες αναφέρουν πως στην ΑΕΛ έχουν έτοιμες τρεις μετεγγραφές, με τον Νέστορα Μυτίδη, τον Βασίλη Παπαφώτη και τον Κύπρο Χριστοφόρου να βρίσκονται ψηλά στη λίστα του Ντούσαν Κέρκεζ. Οι δύο πρώτοι μπορούν να βοηθήσουν επιθετικά, ενώ ο τρίτος είναι πολυθεσίτης.

Ο Χριστοφόρου μπορεί να αγωνιστεί ως στόπερ και ως δεξιός ακραίος αμυντικός, ενώ τη σεζόν που πέρασε είχε πολύ καλές εμφανίσεις και ως μέσος. Τον ξέρει πολύ καλά ο Κέρκεζ και έχει ήδη προκρίνει την απόκτησή του. Το μόνο που μένει είναι να βρεθεί η φόρμουλα με τον ΑΠΟΕΛ στον οποίο ανήκει. Θα είναι ιδιαίτερα σημαντικό να «βγουν» στην ΑΕΛ οι Κύπριοι ποδοσφαιριστές και να έχει στο αρχικό σχήμα της σημαντικό αριθμό γηγενών ποδοσφαιριστών. Στην ΑΕΛ έχει επιστρέψει και ο Ανδρέας Φράγκος, ενώ αποκτήθηκε και ο Μάριος Πεχλιβλάνης.

Οι γαλαζοκίτρινοι θέλουν να έχουν στις επιλογές τους και Κύπριους ποδοσφαιριστές, όμως βρίσκονται και στο «κυνήγι» τριών ξένων που θα κάνουν τη διαφορά. Βέβαια πριν προχωρήσουν σε προσθήκες, θα πρέπει να ξεκαθαρίσει το μέλλον των Τεξέιρα και Γκαμπιονέτα που είναι στην πόρτα εξόδου.

Η ομάδα της Λεμεσού καλείται να προχωρήσει σε σημαντικές προσθήκες, που θα ανεβάσουν το επίπεδό της. Άλλωστε έχει αποδειχθεί πως οι γαλαζοκίτρινοι διαθέτουν ένα πολύ καλό κορμό με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές.

Ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής εταιρείας, Ανδρέας Σοφοκλέους, άφησε να νοηθεί στη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης του σωματείου πως τον απασχολεί έντονα το θέμα της καλής παρουσίας στο νέο πρωτάθλημα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ