aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟι τρεις επιλογές για αντί-Γιάννου

Οι τρεις επιλογές για αντί-Γιάννου

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Η τιμωρία του Απόστολου Γιάννου για πέντε αγωνιστικές του πρωταθλήματος προβληματίζει στον Αντόνι Ιραόλα. Στα ευρωπαϊκά παιχνίδια έκανε κάποιες πολύ καλές εμφανίσεις ο επιθετικός της ΑΕΚ, με αποκορύφωμα τα δύο γκολ που σημείωσε στον επαναληπτικό με την Τρέντσιν στο ΑΕΚ Αρένα.

Ο Ελληνοαυστραλός φορ, λόγω και της απουσίας του Φλοριάν Τολεμές, είχε μόνιμη θέση στο αρχικό σχήμα και ανταποκρίθηκε σε πάρα πολύ καλό βαθμό. Πλέον, με την απουσία του από τα επόμενα εγχώρια ματς, μιας και κουβαλά τιμωρία πέντε αγωνιστικών από τον τελικό του κυπέλλου, δημιουργούνται ερωτηματικά για το τι θα πράξει ο Ιραόλα έτσι ώστε να καλύψει την απουσία του. Αν ο Τολεμές είναι 100% έτοιμος τότε θεωρείται δεδομένο ότι θα πάρει θέση βασικού.

Ο Γάλλος επιθετικός αγωνίστηκε στα τρία τελευταία παιχνίδια της ΑΕΚ στην Ευρώπη προς το τέλος και σίγουρα η διακοπή του πρωταθλήματος είναι κάτι που λειτούργησε υπέρ του για να καλύψει έδαφος και να είναι πιο έτοιμος. Κατά πόσο θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί βασικός απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα το βράδυ του Σαββάτου είναι κάτι που θα το δείξει ο χρόνος.

Σε περίπτωση που δεν μπορέσει να αγωνιστεί, ένα σενάριο είναι να χρησιμοποιηθεί στην κορυφή ο Ιβάν Τρισκόφσκι, ο οποίος έχει παίξει σε αυτή τη θέση και πιο παλιά επί Ιδιάκεθ. Ένα άλλο σενάριο είναι να χρησιμοποιηθεί ο Ονησίφορος Ρουσιάς, ο οποίος όσο έπαιξε με την Εθνική βοήθησε και έστειλε και κάποια μηνύματα. Το σίγουρο είναι ότι η ΑΕΚ διαθέτει επιλογές για να καλύψει την απουσία του Γιάννου, όμως ο Ιραόλα δεν πρόκειται να ρισκάρει τη συμμετοχή του Τολεμές αν δεν είναι 100% έτοιμος.

Άπαντες στο στρατόπεδο της ΑΕΚ θέλουν να αρχίσει νικηφόρα η προσπάθεια στο πρωτάθλημα και να μπουν με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα. Οι πανηγυρισμοί από την εξαιρετική πορεία στην Ευρώπη έχουν τελειώσει και πλέον το μυαλό όλων είναι στραμμένο στο ματς με τη Νέα Σαλαμίνα. Ο Ιραόλα έχει δει και έχει καταγράψει πολλά για την ομάδα της Αμμοχώστου, τα οποία θα αναλύσει στους παίκτες του για να μπορέσουν να αντιμετωπίσουν τους ερυθρόλευκους όσο γίνεται πιο αποτελεσματικά. Ερωτηματικό αποτελεί η προσέλευση του κόσμου, αν και εκτιμάται ότι ο αριθμός θα είναι ικανοποιητικός μιας και η μεγαλύτερη μάζα του κόσμου της ΑΕΚ δεν εναντιώνεται στην κάρτα φιλάθλου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ